Kjøp deg en ny mann!

For 4000 kroner kan du gifte deg med en mann på 52 med fryktelig psoriasis.

TIL SALGS: Her er et lite utvalg over mennene som mer enn gjerne vil gifte seg. Bertram har planer om å begå et par synder før han dør. Foto: www.mailorderhusbands.com
TIL SALGS: Her er et lite utvalg over mennene som mer enn gjerne vil gifte seg. Bertram har planer om å begå et par synder før han dør. Foto: www.mailorderhusbands.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER:NO: Har du lett etter kjærligheten alle steder, uten å finne den riktige? Da har vi nettstedet til deg!

På mailorderhusbands.com, kan du nemlig bestille deg en kar på postordre, og mannfolka spenner i alt fra selverklærte teknologi-hedonister til 17-åringer som snart blir sparket ut hjemmefra og derfor trenger et hjem. Altså noe for enhver smak!

Spede Fuad har vært på Mail Order Husbands i hele to år uten å finne lykken, og derfor har han bestemt seg for å halvere prisen sin.

- Vil dere ikke feste med meg?! De har satt ned prisen min to ganger allerede. Kom og ta meg! skriver han.

Kunne du tenke deg å kjøpe en mann på postordre? Stem til høyre!

Ifølge nettstedet varierer prisene på mennene kraftig. - Hvis du vil ha en mann på 52 med fryktelig psoriasis, koster han rundt 4000 kroner. Men hvis du vil ha en ungfole som ligner en modell, altså et produkt som ikke varer så lenge, koster det rundt 50.000 kroner.

LES OGSÅ:
Eva Longoria dumpet typen. Kanskje hun besøker nettstedet?

Siden legger ut glad-historier forløpende, deriblant denne:
- Arlina hadde en hastesak. Hun hadde bestemt seg for å gifte seg før hun ble 33, og hun visste at hun bare hadde uker på seg for å møte og finne en mann som ville gifte seg så fort. Med få akseptable prospekter i hennes nærområde, søkte hun til Mail Order Husbands!

SE HER: Ashlee Simpsons var ikke singel lenge. Kan hun takke nettsiden for det?

Arlina møtte ektemannen sin Mark på siden, og kjærligheten blomstret visstnok umiddelbart. Selv om Arlina er amerikansk og Mark latvisk, har de ifølge siden allikevel funnet en måte å kommunisere på:

- Selv om de ikke forstår hverandres morsmål, snakker de begge flytende kjærlighetsspråk!

Dermed kunne de to gå til alters - en uke før Arlinas deadline ...


MER MORO: Mål deg mot kjendisene!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer