Khloé Kardashian:

- Kjønnet på babyen er avslørt

Flere kilder nær stjernen hevder overfor People at de vet kjønnet på barnet.

VENTER BARN: Ryktene rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson florerer i internasjonal presse. Nå skal kjønnet på deres kommende barn være avslørt. Foto: Splash News
VENTER BARN: Ryktene rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson florerer i internasjonal presse. Nå skal kjønnet på deres kommende barn være avslørt. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ryktene har florert rundt «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (33) den siste tiden, etter at det ble kjent at hun skal vente sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson (26).

Nå skal også kjønnet på deres første felles barn være kjent.

Ifølge amerikanske People har flere kilder nær paret nemlig avslørt at de to turtelduene venter en liten gutt på nyåret.

Tristan på sin side har sønnen Prince Oliver (10 mnd) fra et tidligere forhold, mens dette blir det første barnet for Kardashian-stjernen.

- Har mange babyer

Både Khloé og søsteren Kylie Jenner (20) har holdt en lav profil etter at det ble kjent at de to skal vente hvert sitt barn.

Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før. Khloé Kardashian

Men kjendissøstrene klarte ikke å dy seg fra å hinte om de glade nyhetene, da de tirsdag dukket opp sammen i en ny reklamefilm for Jenners sminkemerke «Kylie Cosmetics».

I den fem minutter lange presentasjonsvideoen - hvor kameraene ikke filmer magene deres - spøker de to ifølge People med at de har flere babyer på gang.

- Vi skapte disse. Det er vår baby som vi har fått sammen. Vi har åtte, sier Khloé og sikter til de forskjellige nye sminkene, når Kylie skyter inn:

- Vi har så mange babyer!

STORE KLÆR: Khloé har den siste tiden forsøkt å gjemme babymagen og holdt seg unna fotografene. Foto: Splash News
STORE KLÆR: Khloé har den siste tiden forsøkt å gjemme babymagen og holdt seg unna fotografene. Foto: Splash News Vis mer

Klar for barn

Khloé og Tristan begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte 33-åringen at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Selv om paret holder kortene tett til brystet, uttalte flere kilder allerede i august at den vordende moren hadde begynt forberedelsene frem til barnets ankomst.

- Alle tegnene er der. Forrige dagen sendte hun assistenten sin for å kjøpe en bok med babynavn, og hun kjøper masse leker og utstyr på nettet. Hver dag blir det levert pakker med spennende ting fra babybutikker.

FORELSKET: Tristan og Khloé har vært sammen i over et år, nå skal de vente sitt første barn sammen. Foto: Splash News
FORELSKET: Tristan og Khloé har vært sammen i over et år, nå skal de vente sitt første barn sammen. Foto: Splash News Vis mer

Lurte alle

Også da hun var sammen med eksmannen Lamar Odom (37) snakket Khloé om å få barn, men i virkeligheten var realitystjernens mammaplaner en eneste stor løgn.

I en episode av «Keeping up with the Kardashians» erkjente nemlig Khloé at hun lurte alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, sa 32-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

LES OGSÅ: Kims nye avsløring får tvillingryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer