Kjønnet er hemmelig

Mariann Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad blir snart foreldre, men holder kortene tett til brystet.

BLIR MAMMA: Mariann Saastad Ottesen venter sitt første barn om to uker med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad.  Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Mariann Saastad Ottesen venter sitt første barn om to uker med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se video av babymagen nederst i saken!

Skuespillerparet Mariann Saastad Ottesen (35) og Nils Jørgen Kaalstad (32) venter barn i begynnelsen av oktober. Onsdag kveld stilte begge på premieren til «Kong Curling» på Colosseum Kino i Oslo. Ottesen strålte og viste frem sin voksende mage.

- Det går bra med kjærligheten, og vi venter jo barn snart, sier den vordende faren til Seher.no.

Paret er svært ordknappe om graviditeten, og vil ikke avsløre om de venter en gutt eller jente.

- Det holder vi for oss selv enn så lenge.

Ottesen er kjent fra filmer som ”Detektor” og ”Tatt av kvinnen”, og Kaalstad var nylig aktuell i TV3-serien ”Spesialenheten”. Paret har vært sammen i tre år og blir begge foreldre for første gang. Ottesen bekreftet at hun er i fin form og gleder seg til å bli mamma.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå blir de foreldre  

Se video her![obj:media:10085]


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer