Bella Hadid:

Kjoletabbe for supermodellen under Cannes-åpningen

Risikabelt kjolevalg for Bella Hadid.

TABBE: Onsdag var det offisiell åpning av filmfestivalen i Cannes, hvor den røde løperen selvsagt var spekket med store stjerner. Sekunder etter at dette bildet ble tatt, gikk det imidlertid galt for Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix
TABBE: Onsdag var det offisiell åpning av filmfestivalen i Cannes, hvor den røde løperen selvsagt var spekket med store stjerner. Sekunder etter at dette bildet ble tatt, gikk det imidlertid galt for Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den prestisjefylte filmfestivalen i Cannes har i år 70-års-jubileum, og onsdag var det duket for den tradisjonelle åpningen. Det innebærer, som vanlig, store stjerner og elegante kjoler.

MOTETABBE: Bella Hadid på den røde løperen i Cannes. Foto: NTB Scanpix
MOTETABBE: Bella Hadid på den røde løperen i Cannes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke bare skuespillere som kaster glans over filmfestivalen. Supermodell Bella Hadid (20) var blant dem som troppet opp på den røde løperen i anledning åpningen av festivalen i går.

Hun var iført en lys rosa silkekjole, og fikk blant annet mye oppmerksomhet for en meget høy split. Mens Hadid poserte på den røde løperen, fikk hun imidlertid noe vansker med antrekket, og viste dermed undertøyet foran et hundretalls fotografer.

Ikke første gang

Ifølge Elle er kjolen designet av Alexandre Vauthier, og selv om 20-åringen muligens viste litt mer enn planlagt, så ikke hendelsen ut til å ha gått nevneverdig inn på den ettertraktede modellen.

Hun poserte konsentrert, og seilte elegant videre på den røde løperen.

Det er ikke første gang Hadid har fått oppmerksomhet for et noe vågalt antrekk på den røde løperen.

Også under fjorårets filmfestival i Cannes utløste 20-åringen noe av det heftigste blitsregnet i sin knallrøde silkekreasjon, med rekordhøy splitt og dyp utringning.

MYE OMTALT: Bella Hadid avbildet under fjorårets filmfestival i Cannes, hvor denne røde kreasjonen fikk mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
MYE OMTALT: Bella Hadid avbildet under fjorårets filmfestival i Cannes, hvor denne røde kreasjonen fikk mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bildene fikk raskt bein å gå på i sosiale medier, så vel som tradisjonelle medier - der overskriftene var mange.

Entertainment Tonight, Daily Mail, International Business Times og US Weekly var bare noen av mediene som la fokuset på Hadids «nesten-puppe-og-lår-og-alt-annet-glipp».

Bella Hadid er lillesøsteren til den like kjente Gigi Hadid (22). Søstrene er begge spådd en lovende modellkarriere, og har allerede vært å se på utallige magasinforsider, og jobbet for noen av verdens største motehus.

- Kan overta motetronen

Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdóttir har tidligere sammenliknet Hadid-jentene med Kendall og Kylie Jenner.

- Det spekuleres i om Hadid-søstrene er i ferd med å overta motetronen, sa hun til Dagbladet i forfjor.

Gigi og Bella Hadid er i likhet med Jenner-søstrene godt kjent i realityverdenen.

Modellmora Yolanda Foster (51) er nemlig blant damene i dokusåpa «The Real Housewives of Beverly Hills», og har ofte med seg døtrene på opptak.

LES OGSÅ: Nå snakker hun om det bitre bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer