- Kjolen til Jenny er det fineste jeg har sett

Pia Tjelta var imponert over Jenny Skavlans hjemmesydde kjole.

BLOMSTERPIKER: Skuespiller og designer Pia Tjelta hyller venninnens brudekjole. Hun kom i følge med programleder Synnøve SKarbo og redaktør Vanessa Rudjord - som i likhet med henne i selv kledd i blomstermønstret kjole. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLOMSTERPIKER: Skuespiller og designer Pia Tjelta hyller venninnens brudekjole. Hun kom i følge med programleder Synnøve SKarbo og redaktør Vanessa Rudjord - som i likhet med henne i selv kledd i blomstermønstret kjole. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO, OSLO: Lørdag ettermiddag braket det løs med bryllup mellom Jenny Skavlan (27) og Thomas «Fingern» Gullestad (33).

Etter planen skulle vielsen starte klokken 15.00, men den ble forsinket og startet like før klokken 16.00.

I god tid før klokken 16 var i hvert fall halve brudeparet på plass - da viste brudgommen seg fram i sin stilige smoking fra stjernedesigner Tom Ford, og med en hvit nellik på jakkeslaget.

Blomsten matchet da lyktestolpene rundt lokalet, som for anledningen var blitt pyntet med hvite bånd og flere hvite blomster.

Litt før klokken 15.00 ankom brudens gode venninner Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Costume-redaktør Vanessa Rudjord.

- Det blir helt fantastisk å se Jenny gifte seg. Jeg har ikke bidratt til kjolen, jeg tror hun blir verdens vakreste brud, sa Pia Tjelta, som nylig debuterte som kjoledesigner.

Etter vielsen var hun haglet superlativene.

- Kjolen til Jenny er det fineste og vakreste jeg har sett! fastslo skuespilleren til Se og Hør.

LES MER OM BRUDEKJOLEN HER

Tidligere i år avslørte Jenny at det er vintageelementer i brudekjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer