- Kjolen ser ut som den er limt til huden hennes

Her får du Jan Thomas' første dom over Oscar-kjolene. Se video fra den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jan Thomas var tidlig mandag morgen på plass i Se og Hørs lokaler for å kaste terning på kjendisene til tirsdagens motepoliti i bladet.

Etter å ha gått igjennom en stor bunke bilder kommer han å med de første avsløringene fra tirsdagens Motepoliti i Se og Hør, overfor Seoghør.nos lesere.

I videoen øverst i saken kan du se Jan Thomas' dom over stjernene på den røde løperen. Og Jan Thomas har falt pladask for kjolene til Angelina Jolie, Cate Blanchett og Kelly Osbourne.

- Angelina har kapret essensen i hva som skjer nå for vår og sommer 2014. Gjennomsiktig, transperent og metalliske stener, som er strategisk plassert. Angelina Jolie er nærmest et farlig våpen. Alle kvinner frykter henne, for hun er så sensuell. Kjolen går nesten i ett med huden og hun får en perfekt silhuett, sier Jan Thomas i intervjuet med Seoghør.nos Lina Hekkli.

Men det er ikke bare Angelinas Elie Saab-kjole han falt for. Cate Blanchett vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle under Oscar, men hun får også masse skryt for antrekket av Jan Thomas.

- Kjolen fra Armani på Cate ser nesten ut som den er limt på huden hennes. Hun ser ut som en morderne eventyrprinsesse. Teamet rundt Cate har skapt den optimale helheten, sier han.

Tredjeplassen er mer overraskende, og går til Kelly Osbourne og hennes kreasjon fra Badgley Mischka.

- Dette er ikke veldig forventet. Men denne damen er enten helt på topp eller helt på bunn. Hun er en moderne Marilyn Monroe. Høy glamourfaktor, med små detaljer. Den Monroe-aktige frisyren i hennes singnaturfarge lavendel-lilla, skal jo egentlig ikke fungere i det hele tatt. Hun gir oss noe nytt hver gang. En sterk sekser, sier Jan Thomas.

- Det er jo litt Dame Edna-farge på håret, dette skal jo egentlig ikke fungere for alt er galt, men hun får det til, sier en imponert Jan Thomas.

Og går du med tanke om å skaffe deg Angelina eller Cates kjole selv? Det kan du bare glemme. Kjolene har nemlig en startpris på 400.000 kroner!

Gjør som Jan Thomas, nå kan du selv kaste terning på kjendisenes antrekk her: 

[views:embed:node_embed:block:69695]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer