<strong>TOK DET PENT:</strong> Kim Kardashian synes det var morsomt da kjolen revnet og dokumenterte hendelsen både på Twitter og på bloggen sin.  Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM Press
TOK DET PENT: Kim Kardashian synes det var morsomt da kjolen revnet og dokumenterte hendelsen både på Twitter og på bloggen sin. Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM Press Vis mer

Kjolen revnet!

Kim Kardashian opplevde motekrise kun minutter før TV-opptreden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) er kjent for sine flotte former, men nylig gikk det galt da hun ville vise frem figuren i en tettsittende skinnkjole fra Prada. Kun minutter før hun skulle være gjest i talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» revnet kjolen i ryggen.

«Rett før jeg skal på Jimmy Kimmel og så revner hele kjolen min. Hjelp!!!» skrev Kardashian på Twitter.

Hun la også ut et bilde av assistentene sine som jobbet på spreng for å reparere kjolen før opptaket.

«På tide å sy meg inn…jeg ber for at dette virker», skrev hun.

Heldigvis var Kims hjelpere effektive og de fikk reparert kjolen i tide.

«Jeg hadde en liten feil med garderoben i dag, men heldigvis var teamet mitt på plass og reddet dagen! Jeg elsker denne kjolen, og ingenting skulle stoppe meg fra å gå med den», skrev realitystjernen på sin blogg. 

31-åringen ble kjent som en del av realityserien «Keeping up with the Kardashians», som også har gått på norsk TV. Skjønnheten fikk mye oppmerksomhet da hun i fjor skilte seg fra basketball-ektemannen Kris Humphries etter bare 72 dager, og folk spekulerte i om hele begivenheten var et PR-stunt.

Den siste tiden har Kardashian datet rapperen Kanye West.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer