- Kjolen passer bedre på skøyteisen

January Jones er kjent som iskalde Betty Draper i «Mad Men», og på premierefesten så skuespilleren ut som en kunstløper.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra den røde løperen øverst i saken!  SEOGHØR.NO: Igjen får TV-seere et innblikk i den travle reklameverdenen på Madison Avenue i New York når «Mad Men» nå er tilbake.  Onsdag var det premierefest i Los Angeles for å feire den sjette sesongen.  Seriens kvinner har blitt kjent for sin stil både på og av TV-skjermen, og alle strålte på den røde løperen. Jessica Paré (32), Don Drapers unge kone, strålte i en blomstrete kjole fra Prabal Gurung.  Elisabeth Moss (30) var lenge en grå mus som sekretæren Peggy, men onsdag kveld viste skuespilleren sin sexy side i en dypt utringet kjole. January Jones (35) gikk også for en dristig stil i en hvit og lyseblå kjole med gjennomsiktig skjørt.  - Jones viste sine slanke ben i en kremfarget og blå kjole med splitt og gjennomsiktig skjørt. Det uvanlige antrekket passet med Januarys lyse hudtone, men kjolen så ut til å passe bedre på en galla eller på skøyteisen, skriver Daily Mail.  Jones har den siste tiden blitt koblet til Miley Cyrus´ekskjæreste Liam Hemsworth, men ankom premierefesten alene.  Christina Hendricks (37) er kjent for sine generøse former som hun liker å vise frem i dypt utringede kjoler. Skuespilleren har også fått skryt for å fremme et sunt og formfullt kroppsideal, men på premierefesten skjulte hun formene i en sort L'Wren Scott-kjole.  Jon Hamm (42), også kjent som Donald Draper i serien, var like kjekk som sitt alter-ego i en enkel, elegant dress. Kjekkasen kom sammen med kjæresten Jennifer Westveldt. I høst florerte bruddryktene fordi Jon ikke ønsket å gifte seg, men paret så svært forelsket ut på premieren onsdag kveld.   Den sjette sesongen foregår på slutten av 1960-tallet og Jessica Paré lover fansen flere overraskelser.  - Det blir mer flotte kostymer og høyt hår. Handlingen kommer ikke til å utvikle seg slik folk forventer, sier hun ifølge Daily Mail.   Seerne vil nå få mer innblikk i Donald Drapers mystiske bakgrunn. - Det er to deler i livet hans; en del som er offentlig og en del som er privat, sier Hamm.   Serien har premiere i USA i midten av april. Se klipp fra den nye sesongen i videoen under! LES OGSÅ: - Han fridde for flere uker siden

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer