- Kjolen passer bedre på skøyteisen

January Jones er kjent som iskalde Betty Draper i «Mad Men», og på premierefesten så skuespilleren ut som en kunstløper.

Se video fra den røde løperen øverst i saken!

 
SEOGHØR.NO: Igjen får TV-seere et innblikk i den travle reklameverdenen på Madison Avenue i New York når «Mad Men» nå er tilbake. 

Onsdag var det premierefest i Los Angeles for å feire den sjette sesongen. 

Seriens kvinner har blitt kjent for sin stil både på og av TV-skjermen, og alle strålte på den røde løperen.

Jessica Paré (32), Don Drapers unge kone, strålte i en blomstrete kjole fra Prabal Gurung. 

Elisabeth Moss (30) var lenge en grå mus som sekretæren Peggy, men onsdag kveld viste skuespilleren sin sexy side i en dypt utringet kjole. January Jones (35) gikk også for en dristig stil i en hvit og lyseblå kjole med gjennomsiktig skjørt. 

- Jones viste sine slanke ben i en kremfarget og blå kjole med splitt og gjennomsiktig skjørt. Det uvanlige antrekket passet med Januarys lyse hudtone, men kjolen så ut til å passe bedre på en galla eller på skøyteisen, skriver Daily Mail. 


Jones har den siste tiden blitt koblet til Miley Cyrus´ekskjæreste Liam Hemsworth, men ankom premierefesten alene. 

Christina Hendricks (37) er kjent for sine generøse former som hun liker å vise frem i dypt utringede kjoler. Skuespilleren har også fått skryt for å fremme et sunt og formfullt kroppsideal, men på premierefesten skjulte hun formene i en sort L'Wren Scott-kjole. 

Jon Hamm (42), også kjent som Donald Draper i serien, var like kjekk som sitt alter-ego i en enkel, elegant dress. Kjekkasen kom sammen med kjæresten Jennifer Westveldt. I høst florerte bruddryktene fordi Jon ikke ønsket å gifte seg, men paret så svært forelsket ut på premieren onsdag kveld.  

Den sjette sesongen foregår på slutten av 1960-tallet og Jessica Paré lover fansen flere overraskelser. 

- Det blir mer flotte kostymer og høyt hår. Handlingen kommer ikke til å utvikle seg slik folk forventer, sier hun ifølge Daily Mail.  

Seerne vil nå få mer innblikk i Donald Drapers mystiske bakgrunn.

- Det er to deler i livet hans; en del som er offentlig og en del som er privat, sier Hamm.  

Serien har premiere i USA i midten av april.
Se klipp fra den nye sesongen i videoen under!


LES OGSÅ: - Han fridde for flere uker siden