Emmy Awards 2018:

- Kjolen minner meg om gymtimen i første klasse

Komiker Tiffany Haddish stjal oppmerksomheten etter kjolestunt.

GÅR VIRALT: Kjolen til Tiffany Haddish går viralt i sosiale medier etter at hun troppet opp på den røde løperen natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix
GÅR VIRALT: Kjolen til Tiffany Haddish går viralt i sosiale medier etter at hun troppet opp på den røde løperen natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til tirsdag var hele Hollywood samlet for den storslåtte prisutdelingen Emmy Awards, som gikk av stabelen for 70. gang i Los Angeles.

Som seg hør og bør sto flere av verdens største stjerner på gjestelisten, og før utdelingen begynte, og fokuset skulle skiftes over til TV-seriene, var det derimot duket for kjolebonanza på den røde løperen.

Blant stjernene som flottet seg for fotografene var det imidlertid én stjerne som fikk ekstra mye oppmerksomhet blant seerne hjemme stuen.

I en fargerik, fotsid kjole var det komikeren Tiffany Haddish (38) som klarte å stjele oppmerksomheten fra de fleste. I hvert fall skal man tro sosiale medier.

FARGERIK: Komiker Tiffany Haddish overrasket mange på den røde løperen natt til tirsdag med sin fargerike kjole. Foto: NTB Scanpix
FARGERIK: Komiker Tiffany Haddish overrasket mange på den røde løperen natt til tirsdag med sin fargerike kjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Minner meg om gymtimen

Ifølge Page Six skal Tiffany ha forklart til journalistene at hennes spesialdesignet gallakjole, fra designermerket Prabal Gurung, var inspirert av nasjonalflagget til 38-åringens hjemland Eritrea.

Fansen som fulgte spent med på utdelingen natt til tirsdag fikk imidlertid ikke med seg meningen bak kjolen. På Twitter er det nemlig helt andre ting enn det eritreiske flagget folk forbinder kjolen med.

- Jeg håper det ikke er noen barn som gjemmer seg under Tiffanys fallskjerm, skriver en på Twitter.

Twitterbrukeren var ikke alene om å få assosiasjoner om den typiske barndomsleken.

- Tiffany Haddish bærer for øyeblikket min australske barndom på Emmys, og det gjør meg så glad, skriver en annen.

- Tiffany ser ut som gymtimen min i første klasse, skriver en tredje.

Sjokk-frieri

Til tross for Tiffanys noe uvanlig kjolevalg var det likevel ikke dét som ble kveldens store snakkis.

Da den kjente regissøren Glenn Weiss (57) troppet opp på scenen for å motta en pris, sjokkerte han hele Hollywood.

Fra scenen fridde nemlig Weiss til kjæresten Jan Svendsen.

SJOKKERT: Glenn Weiss' kjæreste var tydelig sjokkert over regissørens frieri. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Glenn Weiss' kjæreste var tydelig sjokkert over regissørens frieri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke kaller deg kjæresten min? Det er fordi jeg vil kalle deg kona mi, sa han til full trampeklapp fra publikum.

Det hele var trolig nøye planlagt fra regissørens side. Da kjæresten omsider kom opp på scenen til ham, ga Weiss henne gifteringen hans far hadde gitt hans mor nesten 70 år tidligere.

57-åringen hadde Emmy-prisen i sin høyre hånd og sin kommende kone i sin andre da han stolt forlot scenen.

Twitter-hyllest

Frieriet har allerede fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og på Twitter koker det over av lovord om regissøren.

- Glem Emmy. Glenn Weiss vinner for beste frieri, skriver en.

- Oscar regissør Glenn Weiss fridde akkurat til kjæresten på scenen under Emmy. La oss alle bare ta kvelden. Det kommer ikke til å bli bedre enn dette, skriver en annen.

Den amerikanske regissøren har tidligere vunnet elleve Emmy-priser og fikk i natt sin tolvte. 57-åringen har regissert en rekke TV-program og shows, blant annet Tony Awards og Oscar-utdelingen.

LES OGSÅ: På rød løper for første gang etter fødselen

FRIDDE: Noen ble historiske, andre ble forlovet. Dette må du få med deg fra nattens Emmy-utdeling. Video: CNN Vis mer