- Kjolen får henne til å se ut som en gammel dame

Trendsetter Emma Watson gjorde sin første motetabbe på rød løper.

SEOGHØR.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (23) har de siste årene blitt hyllet som en trendsetter for sin vågale motesans. Det var derfor svært overraskende da skuespilleren ikke var den best kledde da filmen «Noah» hadde New York-premiere onsdag kveld. Tvert imot blir Emmas sorte kjole trukket frem som et galt valg for den unge skjønnheten.

- 23-åringen, vanligvis kjent for sine moderne motevalg (som kjole over bukse på Golden Globe), var iført en konservativ sort kjole til Noah-premieren, skriver E! News.

MØRK OG MYSTISK: Emma Watson vekket oppsikt i sin sorte kjole fra Oscar de la Renta da filmen «Noah» hadde premiere i New York onsdag kveld.  Foto: FameFlynet
MØRK OG MYSTISK: Emma Watson vekket oppsikt i sin sorte kjole fra Oscar de la Renta da filmen «Noah» hadde premiere i New York onsdag kveld. Foto: FameFlynet Vis mer

Den sorte kreasjonen var signert luksusdesigner Oscar de la Renta og Watson kombinerte den med sorte negler, marineblå pumps og gullclutch. 

For ung for kjolen

Håret var satt opp i en knute i nakken og sminken var enkel og det så mer ut som Emma skulle i en begravelse enn på en glamorøs premierefest.

Kjolen var kanskje mer passende for en skuespiller som Meryl Streep?

- Det er en kjole for en langt eldre kvinne. En rik, stilfull, elegant eldre dame, men likevel en eldre dame, skriver E.

Den sorte kjolen vekker ulike reaksjoner, og nettstedet Justjared er i motsetning til E! begeistret for antrekket.

- Emma Watson så fantastisk ut på den røde løperen, skriver nettsiden.

Kast terning på Emma Watsons ulike antrekk nederst i saken!

Til tross for mange sorte antrekk var skuespillerne i godt humør på den røde løperen. Russell Crowe, som spiller den berømte båtbyggeren, kom i sort dress og poserte med armen om medspiller Jennifer Connelly - antrukket i sort skinnjakke, miniskjørt og røde ankelstøvletter.

Watson har reist verden over for å promotere filmen, og kanskje ville hun overlate rampelyset til  sine andre filmkollegaer for en gangs skyld…

[views:embed:node_embed:block:70309]

LES OGSÅ: Her er hennes nye kjæreste