- Kjolen er veldig ukomfortabel!

Kjendiskvinnene strømmet til da magasinet Elle feiret Hollywoods største stjerner.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Champagneføringen var høy og motene var mange da kjendiskvinnene møttes for å feire seg selv under magasinet Elles «Women in Hollywood»-fest tirsdag kveld.

Sarah Jessica Parker koste seg med kjendisvenninnene i en enkel, grå kjole fra Calvin Klein. Den søte skuespilleren Emma Stone valgte en sukkertøyrosa kjole med skjortekrave og pumps med hundetannsmønster. 

«Bridesmaids»-stjernen Kristen Wiig var en av stjernene som ble hyllet under arrangementet, og da hun tok imot prisen på scenen benyttet hun anledningen til å klage over sitt eget antrekk. 

- Jeg har ikke vært på toalettet på fire dager. Jeg er seriøst. Jeg har reist og var nervøs før kvelden. Jeg har på meg denne trange kjolen som er veldig ukomfortabel. Jeg er bekymret, men jeg skal gjøre noe med det i kveld, sa Wiig i takketalen.  

Også stjerner som Emma Watson, Krysten Ritter, Viola Davis, Uma Thurman og Cate Blanchett var tilstede.

Også Hollywoods yngre garde var representert. Elle Fanning er bare 14 år gammel, men valgte en voksen stil på den røde løperen i sort kjole og blomstrete veske fra Dolce & Gabbana. Kiernan Shipka spiller Don og Betty Drapers datter i «Mad Men». Hun er bare 12 år gammel, men har allerede en svært sofistikert stil. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig klar for å få barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer