- Kjolen er så kort at den kunne vært en topp

Jennifer Lopez tro den litt for langt på «American Idol»-festen.

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (45) har en kropp som mange vil misunne henne, men denne uken gikk hun litt vel langt i å vise frem den flotte fysikken sin.

På festen for sesongens «American Idol»-finalister i Los Angeles onsdag kveld, var popstjernen iført en usannsynlig kort kjole.

Den kremfargede Marchesa-kjolen med gullbroderier, gjennomskinnelige ermer og blomsterbesatt krage gjorde ikke lite ut av seg, men det var altså skjørtelengden som stjal oppmerksomheten.

Nettstedet Too Fab er langt ifra overbegeistret for smellvakre Jennifers ultrakorte kjole, som hun stylet med pastellfarget sminke, beige Casadei-pumps og en hvit clutchveske.

- Selv om «Boy Next Door»-stjernen er nydelig, er det for mye som skjer med denne «looken». Kjolen er så kort at denne kunne ha vært en topp... Og vi er ikke begeistret for de gjennomskinnelige ermene, mener nettstedet.

Gi din mening om Jennifer Lopez sin rød løper-stil nederst i saken!

DRØMMEKJOLE: På Oscar-utdelingen i slutten av februar varJennifer Lopez derimot iført en fotsid Elie Saab-kjole, som sikret henne terningkast sek fra Se og Hørs motepoliti Jan Thomas.  Foto: All Over Press
DRØMMEKJOLE: På Oscar-utdelingen i slutten av februar varJennifer Lopez derimot iført en fotsid Elie Saab-kjole, som sikret henne terningkast sek fra Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Foto: All Over Press Vis mer

«American Idol»-dommeren har tidligere gjort motesuksess med mer tekkelige skjørtelengder. På filmgalla i fjor høst tok hun pusten fra alle i en fotsid, mørkeblå kjole.

Se og Hørs eget motepoliti, Jan Thomas, kåret også den sexy «Booty»-sangeren til en av Oscar-utdelingens aller best kledde for noen få uker siden.

- Min favoritt uten tvil, og kveldens best kledde: Det er Jennifer Lopez. Hun kuppet den røde løperen. Det var så magisk. Det var eventyrlig, moderne og ufattelig sexy og gjennomført, sa Jan Thomas om Jennifers fotside kjole fra Elie Saab Couture.

Synes du Jennifer Lopez kler korte eller lange kjoler best? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Prins Charles gravde etter mamma med hendene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.