Kjolen avslørte for mye

Nicole Scherzinger ville skille seg ut på premieren av sin første film.

DRISTIG: Nicole Scherzinger måtte holde kjolen på plass på filmpremieren av «Men in Black 3». Her får hun hjelp av kjæresten Lewis Hamilton.  Foto: All Over Press
DRISTIG: Nicole Scherzinger måtte holde kjolen på plass på filmpremieren av «Men in Black 3». Her får hun hjelp av kjæresten Lewis Hamilton. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Pussycat Dolls»-stjernen Nicole Scherzinger (33) er vant til å stå på scenen, men har nå også fått sin første filmrolle i «Men in Black 3».

Da hun onsdag ankom premieren i London var det i et antrekk som skrek etter oppmerksomhet. Nicole hadde valgt en sexy, sort kjole fra Cengiz Abazoglu.

Kjolen var flott da hun poserte for fotografene, men Scherzinger fikk problemer da hun måtte gå ned noen trapper for å komme til kinosalen. Hun fikk en hjelpende hånd fra kjæresten Lewis Hamilton (27) og måtte hele tiden holde kjolen på plass for at den ikke skulle gli til siden og skape skandale. 

I oktober ble det slutt mellom «Formel 1»-stjernen og hans syv år eldre popkjæreste Nicole Scherzinger (33). Paret hadde vært sammen i fire år og gjorde det slutt fordi de ikke fikk nok tid sammen.

Fire måneder senere fant de tilbake til hverandre og på filmpremieren så de mer forelsket ut enn noen gang.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot forlovelsesryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer