Kjoleglipp for Lady Gaga?

Skandaleartisten gjorde et temmelig merkelig undertøysvalg på MTV-festen.

VISTE UNDERTØYET: Lady Gaga viste muligens litt mer enn planlagt på MTV Video Music Awards forrige helg.  Foto: All Over Press
VISTE UNDERTØYET: Lady Gaga viste muligens litt mer enn planlagt på MTV Video Music Awards forrige helg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bisarre antrekk er Lady Gagas (27) varemerke, det være seg kjøttkjole eller skjell-BH. Og vi lar oss ikke sjokkere om vi ser «Poker Face»-sangeren i bare undertøyet heller.

Forrige søndag dukket hun derimot opp i en overraskende dydig kjole under søndagens MTV Video Music Awards. Men se hva som skjulte seg under!

Da hun snudde ryggen til fotografene, var det nemlig lett å se det hudfargete, kroppsformende undertøyet hennes - som hun av uviss grunn valgte å kombinere med en festkjole med dyp utringning i ryggen.

At den slanke stjernen bruker korsett under kjolen, var nok likevel den største overraskelsen. Popstjernen har ikke særlig mye som må holdes inn for tiden...

Kanskje er det merkelige undertøysvalget bare et slags PR-stunt, for å tiltrekke seg litt ny oppmerksomhet i forkant av albumslippet «ARTPOP» i november?

LES OGSÅ: Dette bildet setter fart på babyryktene
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer