Amber Heard:

Kjoledetalj vekker oppsikt

Flere drar kjensel på antrekket skuespilleren valgte til dagen dommen falt i den omtalte rettssaken.

KJENT KJOLE: Det er ikke første gang fans og kritikere ser Amber Heard i denne kjolen, hevdes det. Foto: Tom Brenner / Reuters / NTB
KJENT KJOLE: Det er ikke første gang fans og kritikere ser Amber Heard i denne kjolen, hevdes det. Foto: Tom Brenner / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag ble dommen klar i rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36), og det endte med at Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot Heard.

36-åringen ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning, mens Depp på sin side ble dømt til å betale ekskona to millioner dollar i erstatning, ettersom Heard fikk medhold på ett punkt i sitt motsøksmål.

Flere millioner har fulgt med på rettssaken mellom det tidligere ekteparet, og en rekke detaljer, hendelser, antrekk og reaksjoner har stadig fått mye spalteplass.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona, Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Nå er det den svarte kjolen Heard brukte dagen dommen falt, som stjeler oppmerksomhet.

Samme kjole

Ifølge både utenlandske medier, deriblant New York Post - og sosiale medier, ser det ut til at skuespilleren brukte det som blir omtalt som «begravelses-kjolen» nok en gang.

Hun skal ha brukt denne kjolen dagen hun søkte om besøksforbud mot Depp i 2016, i 2020 da de var i rettssak i Storbritannia og onsdag denne uken da de bitre eksene skulle få dommen opplest.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

Heard har selv nevnt i sosiale medier at hun har brukt kjolen flere ganger. I 2021 delte hun et Instagram-innlegg av kjolen med følgende tekst:

«En kjole, fire års mellomrom. Noen ganger er det viktig å bruke den samme tingen to ganger».

Sterke reaksjoner

Når det som tilsynelatende er den samme kjolen dukket opp nok en gang, var det naturligvis mange som fanget opp dette, og antrekket blir nå heftig omtalt i sosiale medier.

«Noen dager er det viktig å bruke den samme kjolen tre ganger. Dagen du ødela livet hans, dagen du valgte å ljuge i retten og dagen du tapte», er det blant annet en som skriver på Twitter.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

«Denne manipulative showponnien planla å bruke dommen som et PR-stunt da hun tok på seg 'amish-kjolen' for tredje gang. All PR i hele verden kan ikke fikse ryktet hennes nå. Vi har alle hørt lydopptakene, de viser den ekte Amber Heard», skriver en annen.

«ELSKER at Amber Heard hadde på seg den samme svarte kjolen som hun hadde til besøksforbudet, rettssaken i Storbritannia og nå USA-rettssaken hvor hun tapte stort. Jeg er sikker på at hun prøvde seg på et slags 'poetisk rettferdighets-øyeblikk', oppsummert med en kjole. Men hun tapte og det var en total flopp, haha», skriver en tredje på Twitter.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

En talsperson for Heard varslet torsdag at hun kommer til å anke dommen. Det meldte New York Times.

LES OGSÅ: Jusseksperter om dommen: - Rart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer