Amber Heard:

Kjoledetalj vekker oppsikt

Flere drar kjensel på antrekket skuespilleren valgte til dagen dommen falt i den omtalte rettssaken.

KJENT KJOLE: Det er ikke første gang fans og kritikere ser Amber Heard i denne kjolen, hevdes det. Foto: Tom Brenner / Reuters / NTB
KJENT KJOLE: Det er ikke første gang fans og kritikere ser Amber Heard i denne kjolen, hevdes det. Foto: Tom Brenner / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag ble dommen klar i rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36), og det endte med at Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot Heard.

36-åringen ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning, mens Depp på sin side ble dømt til å betale ekskona to millioner dollar i erstatning, ettersom Heard fikk medhold på ett punkt i sitt motsøksmål.

Flere millioner har fulgt med på rettssaken mellom det tidligere ekteparet, og en rekke detaljer, hendelser, antrekk og reaksjoner har stadig fått mye spalteplass.

Nå er det den svarte kjolen Heard brukte dagen dommen falt, som stjeler oppmerksomhet.

Samme kjole

Ifølge både utenlandske medier, deriblant New York Post - og sosiale medier, ser det ut til at skuespilleren brukte det som blir omtalt som «begravelses-kjolen» nok en gang.

Hun skal ha brukt denne kjolen dagen hun søkte om besøksforbud mot Depp i 2016, i 2020 da de var i rettssak i Storbritannia og onsdag denne uken da de bitre eksene skulle få dommen opplest.

Heard har selv nevnt i sosiale medier at hun har brukt kjolen flere ganger. I 2021 delte hun et Instagram-innlegg av kjolen med følgende tekst:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer