STROPPEN RØK: Midt i takketalen røk den ene stroppen på Katherine Heigls kjole.  Foto: All Over Press
STROPPEN RØK: Midt i takketalen røk den ene stroppen på Katherine Heigls kjole. Foto: All Over Press Vis mer

Kjole-stroppen røk midt i takketale

Katherine Heigl var nær ved å miste kjolen...

SEHER.NO:  Noe av det verste som kan hende en kjendis er uheldige klestabber, og da særlig hvis du står midt på scenen etter å ha mottatt en pris, slik det var i «Grey's Anatomy»-stjerne Katherine Heigls (31) tilfelle torsdag kveld.

Heigl hadde nettopp mottatt pris under ShoWest Conventions «Star of The Year Awards» i Las Vegas og stod på scenen sammen med show-vert Billy Bush, da den ene stroppen på den lekre røde kjolen hun hadde på seg røk. 

Skuespillerinnen var midt i takketalen da uhellet skjedde, og sjokkerte vitner kunne se hvordan 31-åringen ble ildrød i ansiktet for så å gripe tak i toppen av kjolen for å hindre at den falt av, skriver Daily Mail.

Med den ene siden av overkroppen blottet, klarte Heigl nesten ikke å fullføre talen, og show-vert Bush måtte tilslutt trå inn og holde stroppen oppe for henne, slik at kjolen ikke datt ned. 

Etter å ha mottatt prisen forsvant skuespillerinnen bak scenen og fikk festet en sikkerhetsnål i stroppen, slik at hun skulle slippe en enda pinligere hendelse under after-partyet. 

Ifølge Robert Sunshine, en av direktørene bak prisutdelingen, klarte Heigl seg utmerket, tross kleskrisen.

Sunshine roste også skuespillerinnen for hennes talent.  

- Hennes komiske talent og skuespillerevner er vist i hver eneste rolle og har fengslet seere over hele verden. Vi er glade for å kunne hedre Katherine Heigl som ShoWest 2010s «Female star of the Year», sa han. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ: - Feiret med adoptivdatteren