RØK I SISTE NATTEST: Tidligere skihopper Tom Hilde erkjenner at det er surt å ryke rett før semifinalen. I kveld kom han rett og slett til kort. Foto: NRK
RØK I SISTE NATTEST: Tidligere skihopper Tom Hilde erkjenner at det er surt å ryke rett før semifinalen. I kveld kom han rett og slett til kort. Foto: NRKVis mer

«Mesternes mester»

- Kjipt, men fortjent

Tom Hilde brøt med tradisjonen. Så endte det i tap.

- Nattest er det mest nervepirrende du kan begi deg ut på i denne konkurransen. Det var en posisjon jeg ikke ønsket å havne i, spesielt etter at jeg allerede hadde vært i en nattest tidligere.

Hit, men ikke lenger.

I sesongens aller siste nattest var det altså den pensjonerte skihopperen Tom Hilde (31) som måtte gi fra seg «Mesternes mester»-trøya.

31-åringen valgte å bryte med tradisjonen, og spare romkamerat Glenn Solberg (46), som lå rett over ham på sammenlagtlista.

- Tøft

I stedet inviterte han Hanne Haugland (51) inn i duell. Sistnevnte, som tidligere har vist seg knallsterk nettopp i nattest, fikk derimot sin revansj da hun stakk av med seieren.

SKAR SEG: Tom Hilde besluttet å utfordre Hanne Haugland til nattest. Det endte med tap for førstnevnte. Foto: NRK / Skjermdump
SKAR SEG: Tom Hilde besluttet å utfordre Hanne Haugland til nattest. Det endte med tap for førstnevnte. Foto: NRK / Skjermdump Vis mer

- Jeg følte selv at det var ganske jevnt. Det er aldri gøy å tape, og jeg hadde naturligvis lyst å vinne, så sånn sett er det ganske dritt.

- Hvor gikk det galt?

- Jeg vant første runde, men så glapp jeg og klarte ikke å mobilisere. Det var tøft. Nattesten var nervepirrende og jævlig, rett og slett, sier Hilde til Dagbladet.

- Kjipt

31-åringen følger dermed i fotsporene til henholdsvis Karina Hollekim (42), Lars Berger (39), kjæresten Kine Olsen Vedelden (24), Ole Martin Årst (44) og Ann Kristin Flatland (36).

Når seminfinalen sparkes i gang neste uke, står det altså mellom ovennevnte Haugland, Pål Anders Ullevålseter (50), Glenn Solberg (46) og Karoline Dyhre Breivang (38).

- Jeg røk som nummer seks. Det var kjipt, men også fortjent. Jeg har storkost meg fra første sekund, og hatt et fantastisk opphold med en enormt fin gruppe, sier Hilde.

- FANTASTISK OPPHOLD: Tom Hilde mener det har vært en stor opplevelse å delta i «Mesternes mester». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
- FANTASTISK OPPHOLD: Tom Hilde mener det har vært en stor opplevelse å delta i «Mesternes mester». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Angrer

Da Tom Hilde la opp i mars i fjor, kunne han se tilbake på fire VM-sølv i lagkonkurranser, OL-bronse fra 2010 i lagkonkurransen og tre seire i verdenscupen. Han har også to imponerende tredjeplasser i Hoppuka, i tillegg til mange NM-gull, både individuelle og med lag.

Da Se og Hør tok en prat med 31-åringen i feriebyen Puerto Pollensa, der deltakerne blir innlosjert på hotell etter å ha forlatt konkurransen, erkjente Hilde at han kanskje kunne ha gjort en større innsats på hjemmebane før avreise.

- Jeg angrer på at jeg ikke hadde hatt over 80 i puls før jeg deltok i «Mesternes», sa den tidligere skihopperen og lo, før han fortsatte:

VISER FREM HUSET: Deltakerne er ekstra obs på én spesiell detalj i huset på Mallorca. Video: Pedersen / Edit: Falch Vis mer

- Jeg gjorde ingen verdens ting før innspilling av programmet. Jeg satt egentlig bare på sofaen og jobbet foran PC-en. Så jeg var ikke spesielt godt forberedt, sånn sett. Heldigvis var det ikke så lenge etter at jeg la opp, så jeg hadde fortsatt litt trening i meg. Det løste seg fint.

LES OGSÅ: - Jeg gråt i flere dager på grunn av det

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Avslørte babynyhet på direkten

Avslørte babynyhet på direkten

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Jeg vrir meg i smerte

- Jeg vrir meg i smerte

Se, så stor hun er blitt!

Se, så stor hun er blitt!

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

- Han var ganske dritt tidligere i uken

- Han var ganske dritt tidligere i uken

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Dette bildet vekker oppsikt

Dette bildet vekker oppsikt

- Er vi en gjeng med pyser?

- Er vi en gjeng med pyser?

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255