- Kjipt at vi blir fremstilt som så dumme

For Amazing Race-deltagerne Hakan og Kenneth endte reisen allerede på Gardermoen. Nå føler de seg feilklippet av TV2.

UTSLÅTT: Kompisene Hakan Pandul og Kenneth Holt føler seg feil framstilt, etter at de ble slått ut i første program av Amazing Race. Foto: Morten Eik/Se og Hør
UTSLÅTT: Kompisene Hakan Pandul og Kenneth Holt føler seg feil framstilt, etter at de ble slått ut i første program av Amazing Race. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kompisene Hakan Pandul (32) og Kenneth Holt (32) hadde som resten av de 11 parene i Amazing Race gledet seg til å konkurrere verden rundt, men allerede etter første konkurranse, som innebar å kjøre til Oslo Lufthavn Gardermoen, måtte de to takke for seg da bare 10 av 11 par fikk være med til Dubai. Som siste ankomne deltagere var det dermed ikke noen billetter igjen til dem på flyplassen.Hakan hadde nettopp fått førerkort, mens Kenneth ikke har lappen. Dermed var de to usikre på bilveien til Oslos hovedflyplass.I programmet kommer det frem at deltakerne som eneste par valgte å kjøre gjennom Oslo sentrum, noe som ble skjebnesvangert.Grunnen var ifølge Haken at de ble rådet til det da de stoppet på en bensinstasjon for å spørre om veien, noe som ikke ble vist på TV. - Der spurte vi om kjappeste vei til Gardermoen. De tre ansatte blir fort enige om at veien gjennom sentrum definitivt er kjappest, noe som viste seg å være helt feil, sier Hakan til Seoghør.no.Da Oslo-kameratene kjørte fra Holmenkollen til sentrum så det ut til at Kenneth endelig gjenkjente sin egen by først utenfor Oslo Sentralbanestasjon.- Nå kjenner jeg meg igjen, sa jeg ironisk. Også lo vi alle, lydmannen kameramannen, Hakan og jeg. Men latteren ble klippet bort, slik at det ser ut som jeg kjenner meg igjen før vi var midt i sentrum. Folk tenker vel da at «så dum er han ». Det var litt kjipt å se, sier Kenneth.De to understreker at de forstår at mye må klippes vekk, men skulle likevel ønske TV2 hadde vist årsaken til at de to valgte veien gjennom sentrum. - For vår egen del hadde vært hyggelig om det hadde vært forklart bedre hvorfor vi kom sist, påpeker Hakan.- Det som var litt synd at vi ikke fikk vist frem en eneste positiv ting eller noe vi var flinke til. Men det er mulig folk tenker vi var morsomme da, smiler Hakan.Han sier skuffelsen over å ryke ut så fort varte et par dager.- Så konstaterte jeg at dette var en konkurranse som vi røk ut av først, og det er helt greit, bedyrer Hakan.Presseansvarlig Alex Iversen for Amazing Race, påpeker til Seoghør.no at det skjedde utrolig mye i den første episoden av Amazing Race.- Vi skulle etablere hva dette dreier seg om, presentere 11 lag, og samtidig sette i gang det heseblesende spillet på vei til Gardermoen. Vi kunne laget en 4 timers fortelling, men har bare 1,5 time. Det er helt åpenbart at mye er klippet vekk. Sånn må det også være, sier Iversen.Han presiserer imidlertid at kanalen er opptatt av å fremstille alle deltagerne så fair som mulig.- Hvis Hakan og Kenneth føler seg fremstilt på feil måte, er vi lei oss for det, avslutter Iversen.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:   

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer