<strong>PAR:</strong> Charlotte og Henrik har vært sammen siden i sommer. Han bor i Oslo, mens Charlotte studerer i London. Foto: SCANPIX
PAR: Charlotte og Henrik har vært sammen siden i sommer. Han bor i Oslo, mens Charlotte studerer i London. Foto: SCANPIX Vis mer

- Kjipt å være i et langdistanseforhold

Charlotte Thorstvedt har flyttet til London og savner kjæresten Henrik Thodesen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Charlotte Thorstvedt (24) har lagt TV-karrieren og jobben som Dj på hylla for en stund, og flyttet nylig til storbyen London for å ta master i sosialantropologi. Med seg på flyttelasset har hun ikke med seg kjæresten Hendrik Thodesen (30).

- Det er selvfølgelig kjipt å være i et landistanseforhold, men vi snakker hver dag, og han kommer på besøk. Vi har det helt supert sammen, så jeg tror det skal gå fint. Det ser veldig lovende ut, sier Charlotte til Dagbladet Søndag.

I følge pappa Erik Thorstvedt faller 24-åringen for menn som likner på hverandre, og Charlotte innrømmer at hun faller for høye, mørke menn.

- Ja, de gjør det! Ha-ha! De er høye og mørke alle sammen. Det er veldig rart, men sant, forteller hun.

Det hun i tillegg falt for hos komikerkjæresten er nerdekvalitetene hans, ifølge henne selv.

- Han er nerd, og det liker jeg. Han blir helt besatt av ting, og mestrer alt han prøver på. Vi er ganske like, jeg blir og besatt av ting. Men han kan løse Rubiks kube på fem minutter, trikse med kort og bygge en pc fra bunnen av. Han har masse skjulte sider som er veldig morsomme, avslører brunetten til avisen.

På nyåret slipper Charlotte ut det egenproduserte debutalbumet «Salomé».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde barna mine ville miste faren sin  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer