Silje Norendal:

- Kjipt å starte på nytt

Stjerneparets bryllup er utsatt på ubestemt tid.

SPORTY PAR: Den tidligere snowboardkjøreren Silje Norendal og hockeyspiller Alexander Bonsaksen forlovet seg i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SPORTY PAR: Den tidligere snowboardkjøreren Silje Norendal og hockeyspiller Alexander Bonsaksen forlovet seg i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor sommer kunne tidligere snowboardkjører Silje Norendal (29) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (35) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre.

Den lille jenta fikk navnet Bianca.

I juni fylte datteren ett år, og når Se og Hør møter Norendal på Bowling Celebrity Invitational, var Norendal glad for å komme seg litt ut av «mammaboblen». Bonsaksen hadde også tatt bowlingskoene fatt og var til stede på arrangementet, noe 29-åringen synes var ekstra hyggelig.

STIKK: Proffdanser Helene Spilling kommer med stikk til Rød Løper under direktesending. Reporter: Jonas Hammer. Video: Luna Lea. Vis mer

- Det er gøy å være her! Gøy med barnefri, det er vel kanskje nesten første gang jeg og mannen er utenfor døren sammen omtrent på en hverdagskveld, forteller Norendal.

- Utsatt på ubestemt tid

Parets datter har begynt i barnehage, og Norendal kan fortelle at hun begynner å få seg selv tilbake.

- Jeg merker at jeg begynner å få igjen litt meg selv igjen. Det har vært veldig altoppslukende og jeg har vært inne i mammarollen i over ett år. Så det er veldig deilig å begynne å kjenne litt på meg utenom mammalivet nå igjen.

I tillegg til småbarnslykke, nyter paret å være forlovet. I 2018 gikk Bonsaksen ned på ett kne og fridde til Norendal, og bryllupet skulle opprinnelig stå sommeren 2020 i Toscana i Italia. Det måtte imidlertid avlyses grunnet koronapandemien.

Per dags dato er det fremdeles ikke fastslått når Norendal vil gå opp alteret.

- Vi prater om det, vi har lyst til å gifte oss. Men det er litt utsatt på ubestemt tid.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Hva er grunnen til det?

- Egentlig bare at vi hadde laget drømmebryllupet vårt i Italia, og har egentlig lyst til å gjøre det samme, men ikke lyst tilbake dit på grunn av litt grunner med bryllupsplanlegger og sånn. Så det krever litt å starte på nytt, forklarer Norendal, og legger til:

- Jeg hadde på en måte allerede laget drømmebryllupet, og det er så kjipt å begynne helt på nytt.

Ønsker å gifte seg

29-åringen understreker likevel at paret drømmer om å smis i hymens lenker når den tid kommer.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

- Bryllup skal jo bare være gøy! Men vi har veldig lyst til å gifte oss begge to, så vi får se! Vi har snakket om neste sommer, men vi er ikke så godt i gang og det er ikke så lenge til neste sommer, så vi får se.

LES OGSÅ: Ukjent drama: - Kan umulig la dette skje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer