- Kjipt å ryke når jeg hadde ofra så mye

Men «Paradise»-Tobias er glad han slapp å begå «sosialt selvmord».

DUELL: Carl valgte Tobias som duellant i tirsdagens episode av «Paradise Hotel», og etter en spennende diskusjon ble det tilslutt Tobias som måtte forlate hotellet.
DUELL: Carl valgte Tobias som duellant i tirsdagens episode av «Paradise Hotel», og etter en spennende diskusjon ble det tilslutt Tobias som måtte forlate hotellet. Vis mer
SEHER.NO: Mandag skapte Petter Holmbakken (22) sjokkbølger på «Paradise Hotel», da han fikk i oppgave å splitte et av de andre parene og bestemte seg for å ødelegge for Carl Eliassen (22) og Tine Helene Valle (23) - noe som absolutt ikke falt i god jord hos Carl.

Tirsdag var det dermed Petters tur til å skjelve i buksene, da Carl fikk et brev hvor det stod at han skulle ut i duell med en av de andre deltagerne, og selv kunne få velge hvem det skulle bli.

Til de andre deltagernes store overraskelse valgte han imidlertid ikke Petter som sin duellant.

Ifølge Carl virket det nemlig mer rettferdig og mindre opplagt å velge Mossingen Tobias Tobiassen (26), som kom inn på hotellet i forrige uke, som motstander.

- Akkurat det tok jeg på magefølelsen. Jeg skulle jo egentlig valgt Petter, men tenkte at det hadde vært en for lett avgjørelse. Jeg måtte nesten prøve noe annet, og da ble det Tobias. Men jeg synes Tobias er en dritfet kar, så det var ikke noe personlig bak avgjørelsen, sier Carl til Seher.no.
 

Etter at gutta hadde stilt seg opp, fikk de beskjed om at de skulle ut i en argumentasjonsduell, hvor de i løpet av fem minutter skulle bli enige om hvem av dem som skulle forlate hotellet. Ingen av dem klarte å bli enige og måtte derfor velge hver sin hjelper som skulle argumentere for dem. 

Carl valgte da Emil Løvstad, mens Tobias valgte Jon Marsteintrædet, som heller ikke klarte å komme til enighet. Da programleder Triana Iglesias tilslutt ga dem beskjed om at alle fire ville stå i fare dersom de ikke ble enige, valgte Jon å «svikte» Tobias, som da måtte forlate hotellet.

Til Seher.no innrømmer Mossingen at det var kjipt å ryke ut av serien etter så kort tid, men hevder samtidig at han ikke er bitter for det som skjedde.

- Det var selvfølgelig kjipt...men jeg hadde det dritkult de dagene jeg var der. Så egentlig gikk det ganske greit. Jeg var ikke bitter for det, sier han til Seher.no.

Ifølge 26-åringen synes han imidlertid det var feigt av Carl å velge han som duellant, særlig når han egentlig kunne valgt en sterkere og«farligere» konkurrent.

- Jeg synes det var litt feigt og litt lite taktisk av han. Han hadde mulighet til å ta ut en sterkere spiller som hadde vært med lenge, og som var en trussel i finalen. Hadde han endt opp med meg i finalen hadde han sikkert vunnet. Så han valgte den «safe» måten, og det synes jeg var litt feil, sier han.
 
Det var altså Jon som tilslutt «dolket» Tobias i ryggen og førte til at Mossingen måtte forlate hotellet. Men selv om 26-åringen angrer litt på valget av Jon som støttespiller, er han ikke sint på «Paradise»-kollegaen.
 
- Jeg angret litt på at jeg ikke valgte Petter etterpå. Men det gikk så fort, og den eneste jeg hadde fått veldig god kontakt med var da Jon. Jeg trodde ikke han skulle gi seg så fort, men jeg skjønner jo det. Han visste jo ikke hva som skulle skje etterpå, og man er der inne for å redde sin egen ræv. Blir du satt i fare, forsår jeg det. Så jeg er ikke noe bitter på han, vi er gode venner vi, forteller han.

Mossingen føler imidlertid at han fortjente å være med litt lenger, og det var derfor han valgte å ta opp duellen med Carl istedenfor å gi seg med én gang, slik han opprinnelig hadde tenkt.

- Jeg har ofret mye for å være med, sånn i forhold til jobb og andre ting. Jeg har jo en respektabel jobb, så det var ikke populært at jeg skulle inn i det hele tatt. Siden jeg hadde gått gjennom såpass mye for å få være med, hadde det jo vært greit om jeg kunne vært der litt lenger...men sånn i ettertid er jeg vel egentlig glad for det. Jeg er glad for at jeg kom inn sent og røk ut tidlig, på den måten slapp jeg mye av de pinlige greiene, og så har jeg ikke begått sosialt selvmord, humrer han. 
 
I etterkant av innspillingen har ikke Tobias ønsket å bli for forbundet med «Paradise Hotel», og innrømmer at han ikke er en av dem som skryter av realitydeltagelsen.
 
- Det er nok veldig mange som utnytter det til det fulle, men jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg har ikke snakket med så mange om det,  og heller ikke skrytt av det. Jeg føler liksom at det var mange i fjor som kom inn og gikk rett ut igjen og snakket om det som om de skulle vært kjendiser. Det ble innemari hausa opp liksom. Jeg må jo si at det er litt flaut at jeg går ut i dag, særlig siden såpass mange vet at jeg er der. Men jeg har heldigvis ikke brent noen broer, og det var en veldig kul opplevelse, sier han.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Jeg vil ikke huskes for dette