ANGRER: - Jeg lover at, har jeg noen ting jeg reagerer på, skal jeg ta det opp med deg direkte, sa Hank von Helvete til Ari Behn i et intervju med P4 torsdag. Foto: Scanpix
ANGRER: - Jeg lover at, har jeg noen ting jeg reagerer på, skal jeg ta det opp med deg direkte, sa Hank von Helvete til Ari Behn i et intervju med P4 torsdag. Foto: ScanpixVis mer

- Kjetteri av dattera til en konge

Men i dag krøp Hank von Helvete til korset...

SEHER.NO: "Vi snakker om reint kjetteri bedrevet av dattera til en konge. Hun kan på ingen måte holde en prinsessetittel når det ligger i hennes samfunnsverv at hun skal være den fremste representanten for den religionen som er bærende i Norge".

Dette uttalte Turboneger-vokalist Hank von Helvete i 2006, etter at det ble kjent at prinsesse Märtha hadde startet en engleskole.

Men i et intervju med P4 torsdag formiddag, benyttet Turboneger-vokalist Hank Von Helvete anledningen til å beklage seg overfor Ari Behn, som var gjest i studio.

- På grunn av min egen selvkritiske sans og manglende filter den gang, så vil jeg på vegne av meg og mine beklage meg for å ha kalt Märthas engleskole for kjetteri, sa vokalisten da Behn entret radiostudioet.

Ari Behn hørtes ut til å bli oppriktig glad for unnskyldningen til Hank, som egentlig heter Hans Erik Dyvik Husby.

- Jeg setter veldig pris på det du sier nå. Jeg husker veldig godt de uttalelsene. De hører med til historien at Märtha og jeg har fulgt deg veldig lenge. Hun liker deg og det du står for, og din historie. Jeg husker de uttalelsene dine. De hadde vi ikke ventet. Når jeg ser deg igjen nå, blir jeg veldig, veldig..., svarte Behn.

Da programleder Michael Andreassen spurte om Behn kunne utdype hva han tenkte om unnskyldningen, sa Ari dette:

- Vi er vant til mye, og det ser vi hver dag, og spesielt de siste dagene. Men når det gjelder Hans Erik, så satt vi og så på Skavlan for et par år siden. Märtha var opptatt av din historie og det du fortalte, men da du kom med de uttalelsene om skolen - det gjorde inntrykk på henne.

Hank sparte ikke på lovordene overfor Ari, og kalte han både en kriger og rytter.

- Jeg lover at, har jeg noen ting jeg reagerer på, skal jeg ta det opp med deg direkte, fortsatte Hank, og overleverte prinsessegemalen et middelaldersverd!

- Bedre ridder enn deg, Hans Erik, det har vi ikke i Norge, svarte Ari, og ga ham et malterser-kors i retur, som ifølge Ari har tilhørt Märtha.

- Den er i hvitt gull. Det er et tegn på min kjærlighet til deg, sa Ari.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Ari: - En personlig vendetta