Kjetil Jansrud trives med singellivet

- Det er en enkel hverdag, sier alpinstjernen Kjetil Jansrud.

SINGEL: Kjetil Jansrud ble singel i fjor, da det ble slutt med samboeren Nina.  Foto: NTB scanpix
SINGEL: Kjetil Jansrud ble singel i fjor, da det ble slutt med samboeren Nina. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Alpinist Kjetil Jansrud (30) har sikret seg både gull, sølv og bronse-medaljer i OL.

Til tross for alderen og en vond rygg, har ikke den smørblide 30-åringen planer om å gi seg med det første. Til Dagbladet forteller han at målet hans er å stille i OL i 2022. 

Til tross for at Jansrud har hele 250 reisedager i året, innrømmer at han ikke føler at det er noe hinder for ham når det kommer til kjærligheten.

Kjetil ble singel i fjor, da det ble slutt med samboeren Nina Caroline Arnesen.

- For meg er det ikke vanskelig å være i et forhold. Det er verre for hun som er hjemme. Jeg har vært singel i et år. Det er en enkel hverdag, sier gullvinneren til Dagbladet. .

- Silvilstatusen er rolig og behersket. Jeg har det fint, innrømmer han. 

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Kjetil Jansrud innrømmer at han selv ikke synes det er vanskelig å få et forhold til å fungere.  Foto: Morten Eik
FORNØYD: Kjetil Jansrud innrømmer at han selv ikke synes det er vanskelig å få et forhold til å fungere. Foto: Morten Eik Vis mer

Glad i nostalgi

Da Seoghør.no møtte alpinisten under en motevisning for «Dale of Norway» i fjor, fortalte han at han er svært glad i nostalgi. 

- Det er litt gøy å tenke på hvordan det blir når jeg blir eldre. Sånn som det er nostalgi å vise frem gamle gensere med OL-motiv fra 1994 i dag, så kanskje jeg kan vise dette frem til mine barnebarn en gang. Det hadde vært en kul ting, fortalte Jansrud.

Se videointervju med Jansrud under «Dale of Norway»-moteshowet:

LES OGSÅ: - Jeg skjemmes over det jeg gjorde