Kjetil Jansrud:

Kjetil Jansrud har fått ny kjæreste

Alpintstjernen har funnet lykken med Benedicte Isabel Mortensen (27). 

HAR FUNNET LYKKEN: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen er etter det Seoghør.no erfarer ett par. Foto: NTB Scanpix/Privat
HAR FUNNET LYKKEN: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen er etter det Seoghør.no erfarer ett par. Foto: NTB Scanpix/Privat Vis mer

(Seoghør.no): Den norske alpinstjernen Kjetil Jansrud (31) har etter det Se og Hør erfarer funnet lykken på nytt.

Hans utkårede er 27 år gamle Benedicte Isabel Mortensen, som er bosatt i Oslo. Hun er utdannet innen ernæring og jobber med folkehelse, barn og ungdom i bydel St. Hanshaugen.

Den siste tiden har paret delt bilder av seg selv i sosiale medier, og var nylig på reise sammen til Bali i Indonesia.

- På tide å dra hjem! Min første ferie på mange år, og det var helt rått. Tusen takk Indonesia, skriver Kjetil under et av feriebildene på Instagram.

Swapped out the easter 🐇 with the easter 🐒

A post shared by Kjetil Jansrud (@kjansrud) on

- Singel i et år

Til tross for at Jansrud har hele 250 reisedager i året, har han tidligere vært åpen om at dette ikke er noe hinder for ham når det kommer til kjærligheten.

Kjetil ble singel i 2015, da det ble slutt med samboeren Nina Caroline Arnesen.

- For meg er det ikke vanskelig å være i et forhold. Det er verre for hun som er hjemme. Jeg har vært singel i et år. Det er en enkel hverdag, sa han til Dagbladet i fjor.

Fant lykken med modell

Jansrud er imidlertid ikke den eneste som har truffet blink på kjærlighetsfronten den siste tiden.

Nylig kunne Se og Hør avsløre at alpinhelten Aksel Lund Svindal er i et forhold med den norske supermodellen Gitte Lill Paulsen (30).

Gitte Lill, som kommer fra Bergen, har gjort suksess som modell og jobbet for blant andre Elle Russland, Glamour Magazine og gått på catwalken for designer Elena Miro under moteuken i Milano.

Seoghør.no har gjort gjentatte forsøk på å komme i kontakt med Jansrud og Mortensen, foreløpig uten hell.