MESTERNES MESTER: Kjersti Grini er for tiden med i NRK-serien «Mesternes mester» sammen med Marco Elsafadi, Knut Holmann, Kim Rygel, Roger Ruud og Gro Espeseth. Foran fra venstre: Ingrid Kristiansen, Johan Remen Evensen, Stine Brun Kjeldaas, Erik Solér og Susann Goksør Bjerkrheim. Foto: NRK
MESTERNES MESTER: Kjersti Grini er for tiden med i NRK-serien «Mesternes mester» sammen med Marco Elsafadi, Knut Holmann, Kim Rygel, Roger Ruud og Gro Espeseth. Foran fra venstre: Ingrid Kristiansen, Johan Remen Evensen, Stine Brun Kjeldaas, Erik Solér og Susann Goksør Bjerkrheim. Foto: NRKVis mer

Kjersti Grini har funnet lykken igjen

Et halvt år etter at hun ble singel, smiler kjærligheten igjen til «Mesternes mester»-profilen.

SEOGHØR.NO: Sist uke var det sesong-premiere på NRK-suksessen «Mesternes mester», der Kjersti Grini (42) er en av de 11 deltagerne.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Carews fest i London Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Carews fest i London Foto: Se og Hør Vis mer

På den store premierefesten som Se og Hør arrangerte, kom Kjersti sammen med Kjetil Hoel (45).

– Ja, han er min nye kjæreste, fastslår en stolt Kjersti, som traff Kjetil gjennom felles bekjente. Kjetil er plattformsjef i Statoil, og han og Kjersti flytter snart sammen i nytt hus på Gjøvik, ikke mange meterne unna huset Kjersti delte med eks-kjæresten Vegard Hjelleset (46).

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer, og se bilde av det nye paret.

Fortsatt gode venner

I begynnelsen av juli i fjor kunne Se og Hør fortelle at det var slutt mellom Vegard og den tidligere håndballstjernen, med 201 landskamper og 1003 mål for Norge.

Men paret, som har barna Fillip (6) og Sara (5) sammen, har likevel klart å løse de utfordringene et samlivsbrudd skaper.

– Vi er fortsatt veldig gode venner, sa Kjersti i sommer, og hun gjentar det samme over et halvt år etterpå.

LES OGSÅ: Sean Penns datter dater TV-stjerne