Anna Anka og David Johansson:

Kjepper i hjulene for drømmebryllupet

Visumproblemer kan legge Hollywood-fruens bryllup på is.

FORLOVET: Anna Anka (48) er forlovet med 28 år gamle David Johansson. Her forteller de om hvordan de fant kjærligheten. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2019 kom den hyggelige nyheten om at den frittalende Hollywood-fruen Anna Anka (48) hadde forlovet seg med den 19 år yngre kjæresten David Johansson (28). Den kontroversielle tv-stjernen har vært sammen med Johansson siden høsten 2017, men det var først i mai 2018 at 28-åringens identitet ble kjent.

Nylig kunne paret avsløre at de hadde gitt opp drømmen om å få barn på naturlig vis etter at Anka fikk en nedslående beskjed hos fastlegen etter å ha undersøkt om de kunne benytte seg av prøverørsbefruktning.

Samtidig har paret vært travelt opptatt med å planlegge et storslått bryllup som etter planen skal stå i Karibia i mars neste år. Men nå skal det ha kommet kjepper i hjulene for parets bryllupsseremoni. Det skriver svenske Hänt.

SJOKKERER: Svenske Anna Anka er kjent for å ha ment at menn bør få en blowjob hver dag. Da Rød Løper møtte henne, kom hun med enda et tips. Video: Ingebjørg Iversen. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper Vis mer

Romantisk strandbryllup

Paret har planlagt et drømmebryllup på en øy i Karibia, men nå kan problemer med amerikanske myndigheter i verste fall føre til at bryllupet blir utsatt.

Til Se og Hør forteller Anka at de har blitt nødt til å utsette bryllupet noen måneder som følge av kjærestens visum.

48-åringen opplyser at hun er sponsor for kjærestens green card, eller grønt kort som vi kjenner det som på norsk, slik at han kan bli værende i USA. Frem til han får visumet får han ikke reise, forteller Anka.

Hun er likevel klar i sin sak på at bryllupet står neste år.

- Bryllupet vil skje i 2020. Vi har en advokat som har hjulpet oss med alt papirarbeidet og nå venter vi bare på intervjuet. Det er en prosess, men den er enkel siden jeg er kjendis, hevder Anka overfor Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Videre forteller 48-åringen at hun ønsker å gifte seg på Turks- og Caicosøyene, som hun beskriver som «en av de vakreste øyene i verden».

Til tross for ventetiden på visumet til kjæresten, er Hollywood-fruen likevel overbevist om at bryllupet vil bli storslått, selv om de muligens må endre planene en smule.

- Bryllupsplanene går sakte fremover. Temaet vil være et romantisk strandbryllup på en av verdens vakreste øyer, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvor jeg vil ha det fordi David ikke kan forlate USA, forteller hun til Hänt.

IDYLLISK: Utsikt over Parrot Cay, en av øyene på Turks- og Caicosøyene. Filmstjernen Bruce Willis la for øvrig sin eiendom på øya ut for slag tidligere i år. Foto: NTB scanpix
IDYLLISK: Utsikt over Parrot Cay, en av øyene på Turks- og Caicosøyene. Filmstjernen Bruce Willis la for øvrig sin eiendom på øya ut for slag tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere har Anka gått ut og fortalt at hun har strenge krav til hvordan den store dagen skal være.

- Jeg vil ha et intimt bryllup med de nærmeste, men det blir kjempemange folk uansett hvordan jeg vrir og vender på det. Et dilemma, sier hun til Hänt.

VISUMPROBLEMER: David Johansson og Anna Ankas drømmebryllup kan bli utsatt. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
VISUMPROBLEMER: David Johansson og Anna Ankas drømmebryllup kan bli utsatt. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer

Babydrømmen brast

Da Anka og Johansson, som til vanlig bor i Los Angeles, kunngjorde sin forlovelse tidligere i år, fortalte hun til Aftonbladet at hun og Johansson hadde satt en dato for det kommende bryllupet.

Om det blir et bryllup om knappe tre måneder, gjenstår altså å se.

De usikre bryllupsplanene er imidlertid ikke det eneste som ikke har gått parets vei den siste tiden. Som tidligere nevnt avslørte Hollywood-fruen i slutten av november at hun og forloveden hadde gitt opp drømmen om å få egne barn - etter at Anka fikk en nedslående beskjed fra fastlegen.

Den frittalende realitystjernen og kjæresten har vært åpne om at de drømmer om å få barn sammen, men i et intervju med svenske Hänt i november kom det frem at babyplanene foreløpig er lagt på is.

EKSMANNEN: Paul Anka og Anna Anka var tidligere gift. Foto: NTB Scanpix
EKSMANNEN: Paul Anka og Anna Anka var tidligere gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har forsøkt IVF (prøverørsbefruktning, journ.anm.) og besøkt den beste klinikken i Los Angeles. Men sjansen er minimal for at det skal bli noe, og det koster enorme summer, noe vi synes virker unødvendig med så små marginer og små sjanser for å lykkes, sa hun.

Som en siste løsning har legen foreslått at paret kan forsøke eggdonasjon - noe som er lite aktuelt for Anka.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer

- De har tilbudt seg å plante donerte egg med garantert resultat, men det er jeg ikke villig til å gjøre da det genetisk ikke vil være mitt barn. Dersom jeg ikke hadde hatt barn fra før, ville jeg kanskje vært mer åpen for det, sa hun til ukebladet.

I forrige uke fortalte imidlertid Anka til Expressen at hun og forloveden ikke har gitt opp drømmen om å stifte en familie sammen, selv om de ikke kan lage barn selv.

Anka har fra før barna Ellie (17) med Louis Yeager og Ethan (13) med eksmannen Paul Anka, som hun gikk gjennom en svært bitter skilsmissestrid med.

LES OGSÅ: Strålte i gammel favoritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer