Tone Damli og Espen Lervaag hjalp hverandre gjennom savnet

- Kjente på at jeg savnet familien

«Kompani Lauritzen» skaper nye vennskap for livet. Tone og Espen fant felles trøst i hverandre.

GOD TRØST: Da savnet etter barna og familien var på sitt tøffeste, var Tone og Espen til uvurderlig, felles trøst. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GOD TRØST: Da savnet etter barna og familien var på sitt tøffeste, var Tone og Espen til uvurderlig, felles trøst. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tredje sesong av «Kompani Lauritzen» går nå sin seiersgang med sine brutale øvelser og intense følelser.

Artist Tone Damli (33) og komiker Espen P.A. Lervaag (44) er blant dem som har fått testet psyken og fysikken til alle døgnets tider. Da livet var som kjipest, fant de god trøst i hverandre. Opplevelsene i kompaniet ga grobunn for et vennskap også i det sivile liv.

De to kompanirekruttene delte køyeseng inne på Setnesmoen leir i Åndalsnes, og begge kjente sterkt på savnet etter familiene sine da nattemørket senket seg. Da ble de gode samtalepartnere for hverandre.

- Jeg kan være litt bråkjekk og tenke at det skal gå bra, men jeg kjente på at jeg savnet familien, innrømmer tobarnsmamma Tone overfor «God morgen Norge».

Mistet første skoledag

Også Espen påpeker at han og Tone knyttet et tett bånd da savnet etter barna var stort. Sønnen hans hadde sin første skoledag i første klasse bare tre dager før han gikk inn i kompaniet.

- Det var tøft. Vi gikk jo mye rundt, så man fikk tid til å tenke – og da gnagde det godt. Jeg lurte jo på om han hadde det bra, medgir Espen overfor TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer