- Kjente jeg måtte trekke ut kontakten

Jorun Stiansen ble sliten av rampelyset, nå gjør hun comeback.

BLE SLITEN: All oppmerksomheten etter Idol-seieren i 2005 tok hardt på Jorun Stiansen. Det endte med at hun måtte trekke seg unna rampelyset. Foto: Se og Hør
BLE SLITEN: All oppmerksomheten etter Idol-seieren i 2005 tok hardt på Jorun Stiansen. Det endte med at hun måtte trekke seg unna rampelyset. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos videointervju med Jorun Stiansen nederst i saken!

SEHER.NO: Jorun Stiansen vant Idol i 2005. Siden har det gått litt i rykk og napp med hensyn til hvor synlig sørlendingen har vært i mediene  

- Det er helt sykt å tenke på at det nå er seks år siden. Jeg var 20 da jeg meldte meg på og nå blir jeg 28, det er helt drøyt. Jeg sliter litt med det at jeg nærmer meg 30, sier Jorun Stiansen.

I sommer blir det gjensyn med Jorun på TV 2. Sammen med Synne Bolstad (23) fra «Farmen» og bloggeren Anette Marie Antonsen (24) utgjør hun nemlig programledertrioen i «Bingo Bingo».

Se Seher.nos videointervju med Synne om om TV 2-jobben HER!

- Det er et spinnvilt og morsomt program for hele familien, sier hun til Se og Hør.

I intervjuet med Seher.no nederst i saken, snakker Jorun ut om tiden etter Idol.

- Jeg var med på endel ting etter 2005. Jeg var VJ på MTV og var programleder på Idol-turneen. Vi gjorde litt ting og testet litt rundt, men så kjente jeg etter hvert at jeg må bare trekke ut kontakten, sier hun blant annet i videointervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jorun Stiansen: - Kunne ha røyka håret mitt

Se videointervju med Jorun Stiansen her:

[obj:media:9733]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer