- Kjente ikke ryggsmertene

Hanne Sørvaag lot seg ikke hindre av skaden og sikret seg finaleplass.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag tok Hanne Sørvaag (32) en av finaleplassene i «Skal vi danse», på tross av at Cathrine Larsåsen fikk flest poeng av dommerne.

Sørvaag har den siste tiden slitt med store smerter i ryggen. Tidligere i uken hadde deltageren fått sprøyter for å få ryggen til å fungere, og før sendingen tok hun smertestillende. Men under dansen lørdag kveld merket hun ikke smertene.  

- Jeg synes det gikk veldig fint i dag. Jeg har en liten skade, men i forhold til den gikk det veldig bra. Jeg hadde ikke vondt mens jeg danset, men jeg har litt redusert bevegelighet og jeg hadde ikke råd til det når det var så høyt nivå, sier Sørvaag til Seoghør.no. 

Etter å ha danset to ganger lå Sørvaag og dansepartner Egor Filipenko nederst på poengoversikten. Likevel ønsket TV-seerne henne videre og neste lørdag stiller hun i finalen sammen med A1-vokalist Ben Adams. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette ble for sexy for TV 2


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer