Kjente ikke igjen sin egen datter

- Jeg har sett henne på forsider av magasiner og tenkt: «Er det min datter? Er det henne?», sier Thorstvedt.

GODE VENNER: Erik Thorstvedt og datteren Charlotte har et nært far-og-datter-forhold.
 Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Erik Thorstvedt og datteren Charlotte har et nært far-og-datter-forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Til VG Helg foteller den tidligere fotballproffen Erik Thorstvedt (50) at han ved flere anledninger har hatt problemer med å kjenne igjen sin egen modell-datter Charlotte Thorstvedt (27) på grunn av for godt Photoshop-arbeid:

- Jeg har sett henne på forsider av magasiner og tenkt: «Er det min datter? Er det henne?». Hun ligner jo pika det ikke på seg selv en gang. Det er helt umulig å snu trenden, det er bare å glemme, men det er klart at det gjør det jo mye vanskeligere for unge jenter i dag.

Charlotte avsluttet denne uken sitt virke som mote- og skjønnhetsansvarlig for magasinet DetNye. Hun har tidligere vært modell for blant andre Fam Irvoll og Moods of Norway.

TV-AKSJON: Søndag leder Erik Thorstvedt årets TV-aksjon på NRK med Haddy N'jie og Jan Petter Saltvedt.  Foto: NRK
TV-AKSJON: Søndag leder Erik Thorstvedt årets TV-aksjon på NRK med Haddy N'jie og Jan Petter Saltvedt. Foto: NRK Vis mer

Erik på sin side har etter endt keeper-karriere vært travelt opptatt med blant annet veldedighetsarrangementer, og er søndag kveld nok en gang å se på skjermen i forbindelse med den årlige TV-aksjonen som sendes på NRK.

I år går pengene fra innsamlingen til Nasjonalforeningen for Folkehelsens arbeid med demenssaken.

LES OGSÅ: «The Fox» får Halloween-salget til å eksplodere