Kjente ikke igjen Jay Z og Beyonce

Se hvordan stjerneparet reagerte på spørsmålet fra den intetanende franskmannen...

PÅ TUR: Ikke alle kjente igjen Beyoncé Knowles, Jay Z og deres datter Blue Ivy, da de onsdag besøkte Louvre-museet i Paris. Foto: Stella Pictures
PÅ TUR: Ikke alle kjente igjen Beyoncé Knowles, Jay Z og deres datter Blue Ivy, da de onsdag besøkte Louvre-museet i Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Ekteparet Jay Z og Beyoncé Knowles er to av verdens mest kjente artister, og er vant til at folk flokker rundt dem overalt hvor de ferdes.

Derfor fikk de to seg en kraftig overraskelse, da de onsdag besøkte det berømte Louvre-museet i Paris, sammen med datteren Blue Ivy.

En turist som så det store opptoget av sikkerhetsvakter og fikk streng beskjed om ikke å filme, spurte overrasket «hvem er han?» til Jay Z sine sikkerhetsvakter.

Hip-hop stjernen fikk imidlertid med seg det som ble sagt, og så ut til å ta det som en fornærmelse.

«Hvem er du?» spurte han sint tilbake, men stoppet ikke opp for å fortsette samtalen da turisten svarte at han heter Paul.

Se video her:

Heller ikke Beyonce så ut til å være opptatt av å si hei til de andre turistene foran museet.

De to artistene har i flere måneder turnert sammen både i USA og utlandet.

Det har ført til mye oppmerksomhet, blant annet i september, da Beyonces skjorte gled ned på scenen under New York Global Citizen Festival.

Ifølge Daily Mail var Beyoncé og Jay Z i ferd med å fremføre sangene «Holy Grail» og «Forever Young», da uhellet skjedde.

Den rutinerte popstjernen tok tabben med et smil, da hun merket hva som skjedde. Men da hun senere begynte å danse igjen, sørget hun for å ha en arm beskyttende over brystet...

LES OGSÅ: Her går det galt for Beyoncé