Christopher Mørch Husby:

- Kjente en tannbit i halsen

Sommerferien startet med et smell for TV-profilen.

- KLØNETE: Christopher Mørch Husby beskriver seg selv som «veldig klønete» etter sin seneste skade. Foto: Privat
- KLØNETE: Christopher Mørch Husby beskriver seg selv som «veldig klønete» etter sin seneste skade. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tidligere «Camp Kulinaris»-deltaker og «Farmen kjendis»-aktuelle Christopher Mørch Husby (33) startet sommerferien med et smell.

33-åringen, som nylig har vært på innspillingen til neste års «Farmen kjendis», delte søndag en video på Instagrams historiefunksjon hvor han viser frem en tanngård med en tydelig knekt fortann i front.

«Ny look for sommeren. Liker dere den?», spør han følgerne sine.

Smalt glassflaske i munnen

Overfor Se og Hør forklarer TV-profilen at den knekte tannen trolig skyldes en gammel skade.

- Da jeg var veldig liten og gikk på barneskolen skulle vi hoppe høyde, og så fikk jeg den stangen i munnen og knakk av en bit av tannen, forklarer Husby.

Nå mistenker han at gårdsoppholdet kan ha bidratt til at han igjen mistet litt av tannen. Der får deltakerne nemlig vannflasker i glass som de bruker gjennom oppholdet.

- Jeg smalt den hardt i tannen en dag, som sikkert gjorde den lille biten svak. Så da skulle det ikke mer til her en morgen enn at jeg kjørte et vannglass opp i ansiktet og kjente en tannbit bak i halsen, forklarer han, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer