Christopher Mørch Husby:

- Kjente en tannbit i halsen

Sommerferien startet med et smell for TV-profilen.

- KLØNETE: Christopher Mørch Husby beskriver seg selv som «veldig klønete» etter sin seneste skade. Foto: Privat
- KLØNETE: Christopher Mørch Husby beskriver seg selv som «veldig klønete» etter sin seneste skade. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tidligere «Camp Kulinaris»-deltaker og «Farmen kjendis»-aktuelle Christopher Mørch Husby (33) startet sommerferien med et smell.

33-åringen, som nylig har vært på innspillingen til neste års «Farmen kjendis», delte søndag en video på Instagrams historiefunksjon hvor han viser frem en tanngård med en tydelig knekt fortann i front.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Ny look for sommeren. Liker dere den?», spør han følgerne sine.

Smalt glassflaske i munnen

Overfor Se og Hør forklarer TV-profilen at den knekte tannen trolig skyldes en gammel skade.

- Da jeg var veldig liten og gikk på barneskolen skulle vi hoppe høyde, og så fikk jeg den stangen i munnen og knakk av en bit av tannen, forklarer Husby.

GÅR GALT: Christopher Mørch Husby skader seg i «Camp Kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

Nå mistenker han at gårdsoppholdet kan ha bidratt til at han igjen mistet litt av tannen. Der får deltakerne nemlig vannflasker i glass som de bruker gjennom oppholdet.

- Jeg smalt den hardt i tannen en dag, som sikkert gjorde den lille biten svak. Så da skulle det ikke mer til her en morgen enn at jeg kjørte et vannglass opp i ansiktet og kjente en tannbit bak i halsen, forklarer han, og legger til:

- Jeg er veldig klønete av meg.

SYNÅL OG TRÅD: Det er ikke alltid like lett å få tråden gjennom synåla, men med dette tipset vil du aldri slite med det igjen! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem Vis mer

Klar dom

Etter 33-åringen hadde fått hostet opp tannbiten, foreviget han sin nye look på sosiale medier.

- Det så ikke bra ut. Det så ut som jeg hadde vært i slåsskamp. Men da jeg la ut på Instagram så tenkte jeg at jeg skulle lodde stemningen, om dette var en look jeg burde gå for eller om jeg burde få det fikset.

Følgernes tale var imidlertid klar: Husby ble anbefalt å dra til tannlegen.

- Jeg fikk satt på en liten bit med perfekt fargetone. Jeg skulle jo på ferie til Stockholm så jeg ville se halvveis ordentlig ut, innrømmer han.

Nå er planen å nyte litt tid i den svenske hovedstaden, før han kanskje setter seg på flyet mot enda varmere og sydligere strøk.

LES OGSÅ: Røper innbrudd på ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer