Aksel Lund Svindal:

- Kjente en forandring

«Mesternes Mester»-programlederen har fått kreft.

DIAGNOSTISERT: Aksel Lund Svindal har blitt diagnostisert med testikkelkreft. Foto: Heiko Junge / NTB
DIAGNOSTISERT: Aksel Lund Svindal har blitt diagnostisert med testikkelkreft. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal (39) har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram.

- Jeg kjente en forandring i kroppen min. Jeg var ikke sikker på hva det var, eller om det var noe i det hele tatt. Men jeg bestemte meg for å det sjekket. Jeg oppsøkte lege, og ble raskt overført til sykehuset hvor de bekreftet det legen mistenkte. Testikkelkreft, skriver Svindal.

39-åringen legger til at de siste ukene har vært annerledes.

- Men jeg kan si uker og ikke måneder på grunn av god medisinsk hjelp, litt flaks og en god avgjørelse. Jeg er veldig takknemlig for det offentlige helsevesenet i Norge. Takk!

PÅ LØPEREN: Amalie Iuel var stolt over kjæresten Aksel Lund Svindal på premierefesten til dokumentarfilmen hans. Vis mer

Svindals kjæreste, Amalie Iuel (28), har kommentert tre blå hjerter under innlegget. Ogsån John Carew er blant desom har tatt til kommentarfeltet for å vise sin støtte ved å ønske Svindal god bedring.

39-åringen la alpinskiene på hyllen for tre år siden, og tidligere i år debuterte han som programleder for NRKs «Mesternes Mester» - som han selv vant i fjor.

LES OGSÅ: - En sjokkerende historie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer