RASTLØS: – Når jeg kommer hjem, vil jeg egentlig bare ut på jobb igjen. Jeg har alltid vært rastløs, erkjenner TV 2s durkdrevne krigsreporter Fredrik Græsvik. Foto: TV 2
RASTLØS: – Når jeg kommer hjem, vil jeg egentlig bare ut på jobb igjen. Jeg har alltid vært rastløs, erkjenner TV 2s durkdrevne krigsreporter Fredrik Græsvik. Foto: TV 2Vis mer

Kjente dødsangsten i Egypt

Dramatisk for utenrikskorrespondent Fredrik Græsvik på jobb.

SEOGHØR.NO: Når TV 2-korrespondent Fredrik Græsvik (46) er på jobb hender det at han setter livet på spill.

Men i et stort intervju som står på trykk i Se og Hør Weekend forteller han at han er helt avhengig av reisekicket, selv om han også har kjent på dødsangten.

- Når opplevde du dødsangsten sist?

- Under de voldsomme demonstrasjonene i Egypt for noen uker siden. Når stemningen i de store folkemassene snur, er det om å gjøre å finne rett tidspunkt for tilbaketrekning. Da holder jeg fotografen min i beltet og drar ham vekk når det er tid for det. Tidspunktet du finner ut om det er for seint eller ikke, det er vondt å kjenne på.

I disse dager er Græsvik aktuell i TV 2-serien «Stjernene på slottet» hvor vi blir bedre kjent med ham og skuespillerne Dennis Storhøi og Toralv Maurstad, artist Lise Karlsnes, håndballspiller Gro Hammerseng, som deler personlige historier på et vinslott i Italia.

Les hele det store intervjuet med Fredrik Græsvik i Se og Hør Weekend!