- Kjente at hodebunnen hadde revnet

Kristian Valen måtte sy 36 sting på sykehuset etter surfeulykke.

BLODIG ERFARING: - Hånden var full av mørkt blod, og der jeg hadde gått, var det en sti av blod fra vannet og inn på stranden, sier Kristian Valen om surfeulykken. Foto: Stella Pictures
BLODIG ERFARING: - Hånden var full av mørkt blod, og der jeg hadde gått, var det en sti av blod fra vannet og inn på stranden, sier Kristian Valen om surfeulykken. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hvert år strømmer tusenvis av turister og fastboende ut i bølgene på solkysten i California for å teste surfebrettet. Det samme ville komiker Kristian Valen (36) gjøre da han kom til Los Angeles for to år siden.

Etter å ha lånt et proffbrett av en kamerat prøvde han seg i bølgene. Det skulle han ikke gjort, skriver Her og Nå.

- Det begynte bra, men jeg gjorde den fatale feilen var at jeg ikke sjekket strømvarselet ved Malibu. jeg lå nesten 30 meter fra land da jeg ble tatt av en bølge som kom bakfra og brettet seg over meg. jeg ble dratt ned mot bunnen. der slo jeg hodet i en steinrøys, men jeg var såpass klar at jeg bare tenkte på å komme meg opp for å få luft, forteller han til ukebladet.

Da 36-åringen litt senere tok seg til hodet, skjønte han at noe var alvorlig galt.

- Hånden var full av mørkt blod, og der jeg hadde gått, var det en sti av blod fra vannet og inn på stranden. Da jeg la press på bakhodet, kjente jeg at hodebunnen hadde revnet fra det venstre til det høyre øret.

Valen ble raskt hentet i ambulanse, og måtte sy 36 sting på sykehuset. Han slapp med skrekken, men etter dette har det blitt lite surfing på ham, skriver her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De kom for å si at døden ikke var så vanskelig