- Kjente Anita kun fra Pocahontas

Marion Ravn og Anita Skorgan kjente ikke til hverandres hits, før innspillingen av «Hver gang vi møtes». Se video!

Se de første klippene fra nye «Hver gang vi møtes» her!

SEOGHØR.NO: Under TV 2s vårlansering i Oslo torsdag, kastet en rekke kjendiser glans over arrangementet. Blant stjernene som bød på seg selv var artistene Marion Ravn (28) og Anita Skorgan (53), som skapte feststemning sammen på scenen.

De to sangfuglene er over nyttår aktuelle i «Hver gang vi møtes», sammen med Morten Abel (49), Ole Paus (65), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33) og Lene Marlin (31).

Kjente Anita fra «Pocahontas»

Til Seoghør.no sier Marion - som på scenen torsdag fremførte sin versjon av Skorgan-hiten «Casanova» på scenen til stor jubel fra salen - at hun på forhånd ikke kjente til Skorgans rikholdige katalog av hits.

- Jeg er såpass ung at jeg er på samme alder som datteren hennes, så jeg kjente ikke så godt til det. Mitt største forhold til Anita var at hun sang Pocahontas-sangen (fra Disney-filmen med samme navn, red.anm). Da var jeg 8 år.

- Men det har vært veldig gøy å prate med henne og å bli kjent med henne. Hun har hatt en lang karriere og laget så mange fine låter.


- Imponert over Marion som artist

Anita Skorgan sier at heller ikke hun kjente mye til Marions musikk. Men i løpet av den uken innspillingen varte, ble hun svært over sin unge artistkollega.

- Jeg har ikke hørt M2M-musikken, men er en som følger rart og dårlig med.

- Men jeg er veldig begeistret over Marion som menneske og imponert over henne som artist. Hun er råproff og skriver kjempefine sanger. Jeg synger en av dem med stor glede.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter Lene Marlin sammen i tårer i «Hver gang vi møtes»