Silje Norendal:

- Kjenner på et tomrom

Deler åpenhjertig om tankene om framtiden.

NYTT HJEM: Silje Norendal, Alexander Bonsaksen og datteren Bianca flyttet i høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT HJEM: Silje Norendal, Alexander Bonsaksen og datteren Bianca flyttet i høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kunne tidligere snowboardkjører Silje Norendal (29) og forloveden og hockeyspilleren Alexander Bonsaksen (35) dele at de hadde fått sitt første barn, ei jente ved navn Bianca (1).

Da Se og Hør møtte Norendal på Idrettsgallaen tidligere denne måneden, åpnet hun seg om to ting som står på agendaen for 2023: komme på helt på plass i nytt hus og fylle tomrommet etter idrettskarrireren.

- Litt kaos

Norendal kan fortelle at familien på tre flyttet fra leilighet på Majorstuen til hus i det roligere området Norstrand i høst.

- Ting er ikke på plass. Jeg fikk beskjed i går at vi må vente to måneder til på sofa. Så litt kaos, men jeg synes det er veldig fint å være på plass i nytt hus nå med barn.

Den tidligere idrettsutøveren trekker fram hageflekken som det beste ved sitt nye hjemsted.

- Det er veldig fint for mini som kan slippes rett ut og det er annerledes enn da vi bodde midt på Majorstuen tidligere.

Kjenner på et tomrom

For tiden er stjernen i en prosess med å finne ut hva hun har lyst til å gjøre etter å ha lagt snøbrettet på hylla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.