Silje Norendal:

- Kjenner på et tomrom

Deler åpenhjertig om tankene om framtiden.

NYTT HJEM: Silje Norendal, Alexander Bonsaksen og datteren Bianca flyttet i høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT HJEM: Silje Norendal, Alexander Bonsaksen og datteren Bianca flyttet i høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kunne tidligere snowboardkjører Silje Norendal (29) og forloveden og hockeyspilleren Alexander Bonsaksen (35) dele at de hadde fått sitt første barn, ei jente ved navn Bianca (1).

Da Se og Hør møtte Norendal på Idrettsgallaen tidligere denne måneden, åpnet hun seg om to ting som står på agendaen for 2023: komme på helt på plass i nytt hus og fylle tomrommet etter idrettskarrireren.

- Litt kaos

Norendal kan fortelle at familien på tre flyttet fra leilighet på Majorstuen til hus i det roligere området Norstrand i høst.

- Ting er ikke på plass. Jeg fikk beskjed i går at vi må vente to måneder til på sofa. Så litt kaos, men jeg synes det er veldig fint å være på plass i nytt hus nå med barn.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Den tidligere idrettsutøveren trekker fram hageflekken som det beste ved sitt nye hjemsted.

- Det er veldig fint for mini som kan slippes rett ut og det er annerledes enn da vi bodde midt på Majorstuen tidligere.

Kjenner på et tomrom

For tiden er stjernen i en prosess med å finne ut hva hun har lyst til å gjøre etter å ha lagt snøbrettet på hylla.

- Jeg må prøve å finne ut av hvem jeg nå er etter idrettskarrieren og begynt på mammalivet. For nå har det blitt mer et tomrom. Jeg la opp fordi jeg ble gravid, så kom hun, og så har det gått slag i slag, forklarer 29-åringen.

Nå som datteren har begynt i barnehagen, opplever Norendal at hun ikke trengs i like stor grad.

- Da er jeg litt sånn «hm, hva kan jeg finne på for å fylle dette tomrommet?».

Hun innrømmer at det er vanskelig å fylle «idrettstomrom».

IDRETTSGALLAEN: Therese Johaug åpner opp om graviditeten. Reporter: Celina Morken. Foto: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

- For du er så heldig å kjenne på mestringsfølelse hver dag og utfordrer deg selv veldig. Så jeg er veldig spent på 2023.

I desember gjorde hun sin realitydebut i NRKs «24 stjerners julekalender».

- Det var veldig fint å utfordre seg selv. Jeg elsker en utfordring, og jeg elsker å vokse. Det er en del av livet nå som jeg må finne ut av hva jeg skal bli og har lyst til, forklarer ettbarnsmoren, og legger til:

- Utfordringer som det lærer meg veldig, veldig mye. Jeg blir en bedre versjon av meg selv av å gå ut av komfortsonen.

LES OGSÅ: Kaster seg inn i debatten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer