BARTEFIN: Henrik Ingebrigtsen (27) hadde grodd en ekstra fyldig bart i anledning Idrettsgallaen lørdag kveld. Nå har han gjort en drastisk endring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARTEFIN: Henrik Ingebrigtsen (27) hadde grodd en ekstra fyldig bart i anledning Idrettsgallaen lørdag kveld. Nå har han gjort en drastisk endring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Henrik Ingebrigtsen:

- Kjenner meg ikke helt igjen i speilet

Henrik Ingebrigtsen har kvittet seg med ett av sine fremste varemerker.

Publisert

Lørdag kveld var store deler av Idretts-Norge samlet til fest og prisutdeling i Stavanger i forbindelse med Idrettsgallaen 2019.

Blant dem som dukket opp i finstasen på den røde løperen, var Henrik Ingebrigtsen (27) og kona Liva Eie Børkja. Førstnevnte har - foruten sine løpsprestasjoner - fått mye oppmerksomhet for sin karakteristiske bart gjennom årene.

I FINSTASEN: Henrik Ingebrigtsen hadde byttet ut løpesko med lakksko lørdag kveld. Her sammen med kona Liva Eie Børkja. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I FINSTASEN: Henrik Ingebrigtsen hadde byttet ut løpesko med lakksko lørdag kveld. Her sammen med kona Liva Eie Børkja. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Lørdag kveld ankom 27-åringen den røde løperen med det som for anledningen var en ekstra fyldig bart. Det står i sterk kontrast til hvordan Ingebrigtsen ser ut i dag. Søndag morgen avslørte nemlig idrettsstjernen at han har gått løs med barbermaskinen.

- Hvil i fred kjære mister bart! Barten røk i dag tidlig. Her er før/etter-bildet. Kjenner meg ikke helt igjen i speilet. Bør jeg gro barten tilbake, spør Henrik Ingebrigtsen sine over 80 000 følgere på Instagram.

Det er neppe noen overdrivelse å si at 27-åringen dermed har fjernet ett av sine fremste varemerker. Hvorvidt barten bør gjøre comeback, er det derimot delte meninger om blant følgerne.

Der noen mener at han nå «ser yngre og sprekere ut», ber andre innstendig om at Ingebrigtsen definitivt bør gro ansiktshår igjen.

Hva årsaken til den plutselige endringen er, vites ikke. Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Henrik Ingebrigtsen søndag ettermiddag.

- Syk kjæreste

Henrik og resten av «Team Ingebrigtsen» hadde i alle fall god grunn til å feire lørdag kveld. Jakob Ingebrigtsen (18) - som for øvrig avslørte nytt samboerskap - stakk av med to priser, mens far Gjert Ingebrigtsen (53) dro hjem «Årets trener»-prisen.

En av dem som fikk bred omtale for sin emosjonelle takketale, var derimot Karsten Warholm (22). Etter å ha mottatt prisen for årets forbilde, kom han med rørende og personlige utleveringer fra scenen.

Saken fortsetter under:

- Jeg har hatt en kjæreste. Hun var veldig syk, vi kom oss gjennom det. Vi har gjort dette sammen, sa Warholm blant annet.

Han ankom Idrettsgallaen med kjæresten gjennom flere år, Oda Djupvik, og det var altså henne 22-åringen siktet til.

- Vi hadde egentlig blitt enige om at hun ikke vil snakke så mye om det. Det angrer jeg egentlig litt på, men når jeg først sto der så følte jeg at det var så viktig å nevne alle tingene som foregår bak kulissene. Vi opplever alle ting som er ukult, ting med familien, ting med venner, ektefeller - samme faen. Du kan ikke slutte i jobben og slutte med det du skal, men du må fortsette å følge drømmene dine, sa Warholm til Se og Hør ved endt prisutdeling.

Han ønsket ikke å kommentere kjærestens helsesituasjon ytterligere.

STERK TALE: Karsten Warholm hyllet blant andre kjæresten, Oda Djupvik, i sin takketale etter å ha vunnet Årets forbilde-prisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STERK TALE: Karsten Warholm hyllet blant andre kjæresten, Oda Djupvik, i sin takketale etter å ha vunnet Årets forbilde-prisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Sliter med navn

En som også overrasket under gårsdagens utdeling, var tidligere langrennsløper Marit Bjørgen (38). Skidronninga, som stakk av med hele tre priser, er for tiden gravid, og kunne omsider avsløre kjønnet på det kommende barnet.

- Det blir en gutt, det gjør det, så det blir feige lag her nå, sa Marit lattermildt til Se og Hør.

Fra tidligere har hun og samboeren Fred Børre Lundberg (49) sønnen Marius (3). Da sistnevnte kom til verden, avslørte Bjørgen at de hadde slitt i lengre tid med å velge et navn til den lille gutten. Overfor Se og Hør erkjente 38-åringen at det er et vanskelig valg - også denne gang.

- Vi sliter med navn og har ikke noe konkret ennå, så vi får se når det nærmer seg. Marius kom jo ikke opp før helt på slutten der heller, uttalte hun.

LES OGSÅ: Ble tatt på fersken på hotellrommet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer