- Kjenner meg ikke alltid som den peneste

Skuespiller Hans Marius Hoff Mittet sliter med selvtilliten.

SEOGHØR.NO: Hans Marius Hoff Mittet (37) er for tiden akutell som «Udyret» i «Skjønnheten og Udyret». Til Seoghør.no forteller han at han kjenner seg igjen i rollen.

Den drevne musikalartisten har nemlig ikke så god selvtillit.

- Jeg kjenner meg jo litt igjen i rollen. Ikke det med udyrets egoisme, men jeg kjenner meg jo ikke alltid som den peneste. Og av og til så går man med stor lue for å skjule seg. Så akkurat den biten der kan jeg jo kjenne meg igjen i, forteller han.  

I fjor ble han og kona Maria Haukaas Mittet (35) foreldre til en liten gutt som fikk navnet Wilhelm. 37-åringen passer på å få tid til familien, også mens han er fullt opptatt med musikalen.

GIFT: Hans Marius Hoff Mittet passer på å få tid til familien selv om han er opptatt med musikal. Her med kona Maria Haukaas Mittet.
GIFT: Hans Marius Hoff Mittet passer på å få tid til familien selv om han er opptatt med musikal. Her med kona Maria Haukaas Mittet. Vis mer

- Akkurat i innkjøringsperioden blir det mest kona som har ansvaret, men jeg er mye sammen med dem og har akkurat levert Wilhelm til kona nå.

I 2010 ble popstjernen smidd i hymens lenker med sin kjære i Bygdøy kirke, og paret har vært sammen siden 2001.

Det er duket for magi og store følelser i Disney-klassikeren «Skjønnheten og udyret» som nå går på Christiania Teater.

Hans Marius kjemper mot Rein Alexander i kampen om å vinne Belle. Rein spiller nemlig tøffingen Gaston, og forteller at det er deilig å virkelig ta plass.

 - Gaston er en selvsikker, egoistisk idiot og jeg kan av og til kjenne meg igjen i det. Men privat holder jeg aldri taler i selskap og er ikke den som slår av en vits. Men her er det deilig å virkelig ta av, sier han.

SKJØNNHETEN: Mari Lerberg Fossum får rollen som skjønnheten Belle.  Foto: Haaon Hoseth
SKJØNNHETEN: Mari Lerberg Fossum får rollen som skjønnheten Belle. Foto: Haaon Hoseth Vis mer

I hovedrollen som skjønnheten Belle finner vi 27 år gamle Mari Lerberg Fossum.LES OGSÅ: Måtte utsette bryllupet