- Kjenner lite til smertene når jeg er på scenen

Hanne Krogh lot ikke to brudd i ankelen hindre seg i å holde konsert.

- UNIK KONSERTOPPLEVELSE: Bobbysocks-legendene Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen nektet å skuffe fansen - selv om Hanne måtte tilbringe konserten i rullestol. Foto: Se og Hør
- UNIK KONSERTOPPLEVELSE: Bobbysocks-legendene Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen nektet å skuffe fansen - selv om Hanne måtte tilbringe konserten i rullestol. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1985 gikk den sprudlende sangduoen «Bobbysocks» med Hanne Krogh (59) og Elisabeth «Bettan» Andreassen (57) til topps i den internasjonale Grand Prix finalen.

Med sangen «La det swinge» tok de verden med storm, og en utrolig karriere startet.

I oktober gjestet de to bestevenninnene Spania hvor de skulle opptre sammen på Solgårdens 40-årsjubileum – et ferie- og helsesenter for nordmenn nord for Alicante, der alt er tilrettelagt, også for mennesker med utviklingshemming.

Men tre dager før opptredenen var uhellet ute.

– Jeg skulle ønske jeg kunne kalle det en idrettsskade, sier den folkekjære artisten til Se og Hør.

– Jeg gikk og bar på en kaffekopp, og vinket til noen venner på andre siden av gaten. I møtet med en asfaltkant tråkket jeg over. Det resulterte i to brudd i ankelen!

Saken fortsetter under bildet.

Reiste seg

Men som en dreven artist med 45 år i bransjen vet: The show must go on! Og publikum fikk en helt spesiell «Bobbysocks»-opplevelse:

En strålende opplagt Hanne Krogh – i rullestol!

- På «La det swinge» måtte jeg bare reise meg og stå på ett bein og synge. Det er såpass mye sirkushest i meg at når jeg er på scenen, så kjenner jeg ikke så mye til smertene, forteller hun til bladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer