SENDT HJEM: Fredete Stine-Marie Lothe Svendsen (t.h.) sørget torsdag for at Victoria Norrman måtte forlate «Paradise Hotel» på TV3. Foran: Petter Holmbakken. Foto: TV3
SENDT HJEM: Fredete Stine-Marie Lothe Svendsen (t.h.) sørget torsdag for at Victoria Norrman måtte forlate «Paradise Hotel» på TV3. Foran: Petter Holmbakken. Foto: TV3Vis mer

- Kjenner ikke meg selv igjen

Utstemte Paradise-Victoria ville gjort en ting annerledes...

SEHER.NO: Etter en dag med nervepirrende spekulasjoner, ble det torsdag Victoria Norrman (20) som måtte pakke «Paradise Hotel»-kofferten etter at den fredete konkurrenten Stine-Marie Lothe Svendsen valgte å sende henne hjem.

- Jeg tenkte vel ingenting da hun stilte seg bak Petter (Holmbakken, red.anm). Både han og jeg trodde jo at hun ville velge en annen, siden Petter sørget for at hun ble fredet.

Jeg vurderte å stille meg bak Emil, hvor jeg tror jeg ville stått trygt, men siden Petter var sikker på at han ikke ville bli dolket i ryggen, stolte jeg på han, sier hun til Seher.no.

Victoria tror det at hun fikk god kontakt med Stine-Maries partner Torbjørn Stafford Barth - som ble sendt hjem på dramatisk vis mandag - var grunnen til konkurrentens avgjørelse.

- Det virket som om hun aldri kom over det med Torbjørn. Det var utrolig kjipt gjort, men jeg tror det var lite jeg kunne gjøre for å få henne til å endre mening.

Karoline Berget - som startet dagen med å kysse Victoria i en synkronsvømming-konkurranse - lot tårene strømme fritt, da bestevenninnen på hotellet måtte dra hjem.

- Jeg reagerte med vantro. Hun var en god støttespiller for meg, og jeg brukte flere dager på komme meg over at hun ikke var der lenger, sier hun til Seher.no.

Victoria Norrman har fått mye kritikk for å spille et kynisk og taktisk spill, som blant annet sørget for at romkameraten Daniel Hamnes måtte forlate realityserien tidlig.

Skiens-jenta - som har blitt hetset som «møkkakjerring», «falsk» og «latterlig» på sin private blogg - hevder hun slett ikke er like kald, som hun fremstår på TV-skjermen.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i måten jeg blir fremstilt på. Jeg gjorde det jeg gjorde der inne, fordi jeg hadde sett på den danske versjonen av «Paradise Hotel» og der er de mye mer kyniske og fokusert på spillet hele tiden.
 
- I den norske versjonen var alle mer koselige, og hadde jeg vært med igjen, ville jeg vel lagt meg mer på den stilen. Jeg er jo egentlig en blid jente, og når jeg møter folk her hjemme, sier de aller fleste at «du er jo helt annerledes enn på TV», sier hun til Seher.no.
 
Hun hevder hun i dag fortsatt har god kontakt med flere av «Paradise Hotel»-deltakerne - inkludert Daniel Hamnes.

Og Victoria utelukker ikke at hun vil vurdere å søke på nye realityserier i fremtiden.

- Det kunne vært gøy å prøve seg i «71 grader nord», som er noe helt annet enn «Paradise Hotel». Da kunne jeg få vist at jeg er en modell med bein i nesa, ler hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke gå rundt og være redd