SIGNERTE PLATER: Morten Harket var i storform da Seher.no møtte ham i hovedstaden onsdag. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.no
SIGNERTE PLATER: Morten Harket var i storform da Seher.no møtte ham i hovedstaden onsdag. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.noVis mer

- Kjenner en viss form for nervøsitet

Morten Harket har vært superstjerne i 25 år. Men nervene forsvinner aldri helt.

SEHER.NO: - Vi har ventet helt siden 11. Vi er helt skjelvne i beina, lo Jeanine Renate Norbeck da Seher.no møtte henne onsdag.

Hun og Jens Julius Thoresen hadde stått seks timer i kø for å møte selveste Morten Harket.

Han skulle nemlig signere sitt ferske soloalbum "Letter From Egypt" på Platekompaniet i Oslo. Han var i storform da han ankom butikken iført solbriller.

- Jeg har ikke vært nervøs i forkant av utgivelsen, men klart det har vært nerver til stede, sa Harket til Seher.no da han hadde satt seg ned foran den lange køen.

Han la ikke skjul på at han gleder seg til å spille i gedigne Royal Albert Hall, som har plass til 8.000 publikummere, i London lørdag.

Det skal han gjøre sammen med Paal Paul Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen.

Ikke som a-ha, men hver for seg.

- Konserten der er, så vidt jeg vet, full. Det har vært veldig fin respons. Jeg har blitt spurt om jeg er nervøs, og du kjenner alltid en viss form for spenning og nervøsitet, fortalte Harket Seher.no.

Morten, som har over 25 år lang fartstid i bransjen, la til at han alltid er nervøs i forkant av så store konserter.

- Det er ikke annerledes nå enn ellers, sier han.

LES OGSÅ: Harket gift i hjertet

Under kan du se og høre med av intervjuet med superstjernen:

[obj:media:6444]