Christine Koht:

- Kjenner en så utrolig glede

- Jeg har aldri blitt så glad for en kjole, så glad for at Pernille lever, og at vi bor sammen.

NY OPPDATERING: I et innlegg på Facebook søndag, skriver Christine Koht at hun endelig har fått lov til å besøke moren Kirsten - etter halvannet år. Den kreftsyke komikeren skriver også at hun neste uke skal sjekkes for spredning. Foto: Privat
NY OPPDATERING: I et innlegg på Facebook søndag, skriver Christine Koht at hun endelig har fått lov til å besøke moren Kirsten - etter halvannet år. Den kreftsyke komikeren skriver også at hun neste uke skal sjekkes for spredning. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor ble det kjent at den folkekjære komikeren Christine Koht (52) hadde fått påvist en alvorlig kreftdiagnose. Siden den gang har hun vært åpen om sykdommen, og til stadighet delt oppdateringer med sine følgere i sosiale medier.

I mars ble det kjent at 52-åringen hadde flyttet hjem til huset i Tønsberg igjen. Da hadde Koht lenge håpet at hun kunne flytte hjem til kona Pernille Rygg (56), etter å ha vært innlagt på sykehus i svært lang tid, sist gang på Sunnaas.

Nå deler Koht en ny oppdatering med sine følgere på Facebook. I innlegget skriver 52-åringen at hun har fått lov til å besøke moren Kirsten Koht for første gang på halvannet år. Komikeren skriver også at hun er svært takknemlig om dagen.

- Etter såååå lang tid på sykehus med kreft og 3 ganger i respirator, så kjenner jeg en så UTROLIG glede i å bare være til - å få leve. Spesielt i dag, for det er aller første gangen jeg er på besøk hos mamma på over halvannet år. Tenk det. Selv om vi sitter 3 meter fra hverandre, skriver hun, og fortsetter:

- Selv om jeg ikke kan få klemme min elskede mamma, så blir jeg så glad, så glad bare for at jeg kan kjøre i bil en time, og få være på besøk på verandaen til mamma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer