Kjenner du igjen TV-stjernen?

Gikk ikke akkurat stille i dørene på 1990-tallet...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den newzealandske skuespilleren med det talende navnet Lucy Lawless (46), kjempet seg inn i TV-seernes hjerter i eventyrserien «Xena: Warrior Princess» fra 1995 til 2001.

Der spilte hun hovedrollen som den hardtslående Xena, svingte sverd og hamlet opp med de fleste - gjerne iført små skinnantrekk.

Nå, over 10 år senere, har Lawless gått over til roller der hun ikke lenger tar loven i egne hender.

De siste årene har 46-åringen spilt i TV-serier som komedien «Parks and Recreation», krimdramaet «Top of the Lake» og dramakomedien «No Ordinary Family», og da hun dukket opp på Elton Johns veldedighetsgalla i anledning fjorårets Oscar-utdeling var Lawless langt ifra iført sine velkjente lærantrekk.

Da var slåssvennlige miniskjørt byttet ut med en fotsid, rød kjole med blomsterbroderier, mens hennes uregjerlige lokker hadde måttet vike for en stram, kort frisyre.

Imidlertid har ikke trebarnsmoren, som har vært gift med produsent Robert G. Tapert siden 1998, lagt sin actionfylte fortid helt bak seg.

Inntil 2012 spilte hun i eventyrserien «Spartacus: Blood and Sand», mens fra 2005 til 2009 hadde hun en rolle i actionserien «Battlestar Galactica».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer