GODE VENNINNER: Blake Lively og Taylor Swift unnet seg en dag full av moro i Australia i helgen. Swift la ut dette bildet på Instagram. Foto: Taylor Swift/instagram
GODE VENNINNER: Blake Lively og Taylor Swift unnet seg en dag full av moro i Australia i helgen. Swift la ut dette bildet på Instagram. Foto: Taylor Swift/instagramVis mer

Kjenner du igjen superstjernene?

Taylor Swift og Blake Lively droppet sin normalt sexy posering til fordel for et morsomt bilde.

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (25) reiser for tiden verden rundt med sin «1989»-turné. Under flere av konsertene har popstjernen fått celebert selskap, blant annet av Norges egne stjerneartister Nico og Vinz.

Nå befinner «Blank Space»-stjernen seg i Australia og det ser ut som hun har fått en ny kjendisvenninne. På Instagram delte Swift et bilde der hun hopper lykkelige opp i lufta sammen med «Gossip girl»-stjernen Blake Lively (28).

- I går hadde jeg en fantastisk fridag. Berg- og dalbaner, kenguruer og LOL-er med Blake Lively, skrev Taylor under bildet.

Også Blake delte et bilde der de to venninnene møter en kenguru.

Mens Taylor fikk en fridag fra et hektisk konsertprogram, kunne Lively nyte en dag med venninnetid, noe det sikkert ikke har vært så mye av etter at at skuespilleren fikk en datter med ektemannen Ryan Reynolds i januar.

PÅ TURNÉ: Taylor Swift er travelt opptatt med sin 1989-turné.  Foto: Ap
PÅ TURNÉ: Taylor Swift er travelt opptatt med sin 1989-turné. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Taylor Swift saksøker DJ for overgrep