Jennifer Garner:

Kjenner du igjen superstjernen?

- Så søt! Du har ikke forandret deg. Kun håret!!

VAKKER: Her er Jennifer Garner avbildet under SAG Awards i Los Angeles i januar, et par måneder før corona brøt ut. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AFP/NTB
VAKKER: Her er Jennifer Garner avbildet under SAG Awards i Los Angeles i januar, et par måneder før corona brøt ut. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Om to år fyller Hollywood-stjerne og trebarnsmor Jennifer Garner 50 år. Skuespilleren er en naturlig skjønnhet og holder seg fantastisk godt for alderen. I fjor kåret blant annet magasinet People henne til årets «Most Beautiful Person 2019».

Denne uken overrasket 48-åringen med å poste et barnebilde av seg selv på sosiale medier. Garners sjarmerende smilehull var allerede den gang godt synlig, men den korte hårsveisen gjør henne kanskje litt mer ugjenkjennelig.

I bildeteksten gjør Garner selv narr av frisyren sin. Hun starter teksten med å fleipe med at hun er takknemlig for sin nåværende frisør, før hun avslutter:

- Noen ganger funket 70-kroners sveisen og noen ganger ikke.

Sammenlignet med sønnen

Det søte barnebildet har fått over 400 000 likes og 4000 kommentarer i løpet av de to dagene det har ligget ute. Mange synes det er veldig morsomt å se henne med kort hår.

- Omg! Ektemannen min har faktisk akkurat denne frisyren for øyeblikket, ler en bruker.

- Så søt! Du har ikke forandret deg. Kun håret!! mener en annen.

- LEGENDARISK, hylles det.

- Haha! Det er bare du som kan se søt ut med en slik frisyre.

- Med en gang jeg så dette, så lurte jeg på om storesøsteren min klippet ditt hår også? Lillesøsteren min og alle dukkene våre hadde nemlig akkurat den samme frisyren i en årrekke, forteller en fan.

Fra ekteskapet med Hollywood-stjernen Ben Affleck (48) har Jennifer de tre barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8). Flere mener også at hun og sønnen, som blir kalt Sam, er klin like.

- Har noen noensinne fortalt deg at du er den kvinnelige utgaven av Sam Affleck? undres det.

- Det er virkelig ingenting jeg ikke elsker med dette bildet. Og, du og Sam er kliss like, skriver enda en.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

Oppsto rykter

«Daredevil»-stjernen har nesten 10 millioner følgere på Instagram, og hun deler titt og ofte små innblikk fra hverdagen.

Sist måned skapte hun stor forvirring blant fansen med et bilde hun postet. Da poserte nemlig skuespilleren med et gresskar i fanget, og skrev følgende som tekst:

«Når du og gresskar-lykten deler samme vibber».

På bildet er gresskaret utskjært som et hus, med et mindre, utskåret gresskar i døråpningen til huset. Og «skulpturen» som Garner holder foran magen, fikk fansen til å lure på om det lå et skjult budskap i bildet.

Mange kommentarer beundret Garners imponerende gresskar, men kommentarfeltet myldret også av fans som spekulerte på om hun ventet sitt fjerde barn.

- Vent ... Er du gravid, spurte en nysgjerrig bruker.

- Betyr dette at det er en liten Jennifer bak gresskaret, undret en annen.

Jennifer Garner var raskt ute med å svare på det store spørsmålet.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- JEG SKAL FORTSATT IKKE SKAFFE FLERE BARN, skrev Garner som svar til en Instagram-bruker som trodde innlegget kunngjorde en familieforøkelse.

Videre utdypet stjernen at hun ikke var klar over at bildet kunne tolkes som en gravidavsløring.

- Kjære vene, jeg ser det ikke engang, jeg så bare de matchende smilene, delte hun, og refererte til likheten mellom gresskarfiguren og seg selv.

Spekulasjonene om et nytt svangerskap begynte for øvrig tidligere i oktober etter at Garner la ut en Instagram-video der hun er iført snekkerbukse.

Også her var hun kjapp på ballen, og svarte:

- Jeg er 48, har tre friske barn og er ikke - og kommer aldri til å være - gravid. Vi legger den død, skrev hun som respons til kommentarene.

Hollywood-stjernen la deretter til at kroppen hennes muligens ser litt annerledes ut, men dette av en helt annen grunn.

«Har jeg lagt på meg under COVID 19? Mulig. Men det er en annen historie.»

LES OGSÅ: Jennifer Lopez sjokkerer med nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer