Kjenner du igjen superstjernen?

Hollwood-kjekkasen overrasket fansen ved å dele et bilde fra før han ble berømt.

STOR FORANDRING: I dag er Joe Manganiello kjent for sin mørke hårmanke og sitt kraftige skjegg. For 20 år siden var det en helt annen stil som gjaldt for stjernen. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
STOR FORANDRING: I dag er Joe Manganiello kjent for sin mørke hårmanke og sitt kraftige skjegg. For 20 år siden var det en helt annen stil som gjaldt for stjernen. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at han fikk roller i den prisbelønte TV-serien «True Blood» og «Magic Mike»-filmene, er Joe Manganiello (39) blitt berømt over hele verden.

Den svært veltrente skuespilleren giftet seg i fjor med «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (43), og det flotte ekteparet er utvilsomt et av de mest profilerte parene i Hollywood.

For 20 år siden var Manganiello imidlertid et ubeskrevet blad i filmbransjen. Ifølge IMDb.com hadde han stort sett småroller frem til 2007, da han fikk en av hovedrollene i dramaserien «American Heiress».

Så da 39-åringen nylig valgte å dele et bilde av seg selv fra 1996 på det sosiale mediumet Instagram, var det nok mange som ble overrasket.

På det drøyt 20 år gamle fotografiet har nemlig filmstjernen bleket, gult hår på beste 90-tallsmanér, og den 19 år gamle utgaven av Manganiello er til og med utstyrt med et lite flippskjegg.

Saken fortsetter nedenfor.

Throw Back Thursday to 1996... #TBT

Et bilde publisert av Joe Manganiello (@joemanganiello)

- Ser bedre ut i dag

Under Instagram-innlegget har fansen kommet med sine reaksjoner på kjekkasens overraskende ungdomsbilde. Flere av dem mener at 39-åringen ser bedre ut i dag enn han gjorde i ungdomsårene.

- Wow. Du ser mye bedre ut nå som du er blitt eldre! mener brukeren «asumbry».

- Aldringen står definitivt på din side. Du blir bare bedre for hvert år! skriver en bruker som kaller seg «lisa_la_freniere».

Andre lar seg more av frisyren, eller hårfargen, til unge Manganiello:

- HERREGUD, HÅRET! skriver en Instagram-bruker som kaller seg «briana_mariececilia».

- Hvaaa?? En Eminem-fase, undrer brukeren «jvee9».

Hva synes du om 90-tallsstilen til Joe Manganiello? Gi din mening nederst i saken!

BERØMT PAR: I dag er Sofia Vergara og Joe Manganiello utvilsomt et av Hollywoods heteste ektepar. Her er de sammen på SAG Awards 2016 i januar.  Foto: Broadimage
BERØMT PAR: I dag er Sofia Vergara og Joe Manganiello utvilsomt et av Hollywoods heteste ektepar. Her er de sammen på SAG Awards 2016 i januar. Foto: Broadimage Vis mer

Var tynn og spinkel

UGJENKJENNELIG: I barndomsårene slet filmkjekkasen Joe Manganiello mer med hvordan han så ut.  Foto: Xposure
UGJENKJENNELIG: I barndomsårene slet filmkjekkasen Joe Manganiello mer med hvordan han så ut. Foto: Xposure Vis mer

Dette er for øvrig ikke første gang Joe Manganiello deler gamle bilder av seg selv med fansen. I fjor overrasket han ved å vise frem et enda eldre bilde, der stjernen i hvert fall er vrien å kjenne igjen.

Da Manganiello gjestet talkshowet «Live! with Kelly & Michael» i fjor sommer, hadde han nemlig med seg et barndomsbilde som viste en bebrillet og spedlemmet utgave av ham.

Skuespilleren har tidligere innrømmet at han møtte mye motgang i barndommen på grunn av den spinkle kroppen og de store brillene.

- Å mislykkes ble en stor del av suksessen min. Jeg er glad ting var som det var. Jeg er glad for at jeg følte som jeg gjorde og gjorde noe med det. Jeg ønsker aldri å sitte med de samme følelsene igjen, har Manganiello sagt ifølge nettsiden Examiner.

Hva synes du om 90-tallsstilen til Joe Manganiello? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Espen Eckbo overrasket på scenen etter ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer