Zac Efron:

Kjenner du igjen stjernen?

Skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen i ny film.

UGJENKJENNELIG: Zac Efron er nærmest ikke til å kjenne igjen i den nye filmen «Gold». Foto: Dennis Van Tine / UPI / Shutterstock / NTB / Skjermdump fra Instagram
UGJENKJENNELIG: Zac Efron er nærmest ikke til å kjenne igjen i den nye filmen «Gold». Foto: Dennis Van Tine / UPI / Shutterstock / NTB / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at skuespillerkjekkasen Zac Efron (34) ble en ny yndling i Hollywood da han slo gjennom i «High School Musical» som skolens baskethelt Troy Bolton.

I etterkant har han vært å se i filmer som blant annet «The Lucky One», «17 Again» og «Baywatch». Nå har han imidlertid en av hovedrollene i den nye thrilleren «Gold».

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemte seg for å «kidnappe» bestefaren deres slik at de kunne få se EM-finalen sammen. Instagram: zacefron Vis mer

I slutten av januar kom det en teaser for filmen hvor man fikk se skuespilleren i rollen som Virgil, noe som fikk flere til å sperre opp øynene. I klippet, som blant annet er delt på Efrons Instagram, er han nærmest ugjenkjennelig.

E! News er blant mediene som omtaler saken.

- Det var brutalt

Vanligvis er vi vant til å se skuespilleren velstelt med fine antrekk, men de nye klippene viser derimot en forslått, blodig, skitten og skjeggete utgave av Efron.

«Gold» ble filmet om sommeren i den australske ørkenen, og i innlegget skriver Efron hvor tøft det var under filminnspillingen.

«Å filme dette var brutalt – men jeg elsker dette. Så stolt av alle involverte og takk til alle som har sett så langt».

SETTES UT: Zac Efron ble satt ut da han besøkte «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Under den korte teaseren forteller Efron i videoen at han også ble imponert over Australias vakre landskap.

- Jeg har aldri vært på et sted som dette, for å være ærlig. Da vi kjørte ut til stedet vi skulle filme ble jeg imponert over naturen, stemningen og følelsen av området, forklarer Efron og legger til:

- Det var utrolig vakkert. Det var fascinerende. Veldig øde, tørre og tøffe forhold.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Sjokkerte fansen

Det er imidlertid ikke første gangen Hollywood-kjekkasen vekker oppsikt med bilder eller videoer av seg selv.

I mai i fjor var ivrige fans overbevist om at skuespilleren hadde fikset på utseendet sitt. Spekulasjonene fikk fart på seg etter at det begynte å florere en video av Efron, hvor han ifølge flere ikke lignet på seg selv.

Videoen var spilt inn i forbindelse med vitenskapsmann og programleder Bill Nyes «Earth Day Musical».

Flere flokket seg i ulike kommentarfelt og sosiale medier-plattformer, der spesielt stjernens kjeve og lepper fikk mye oppmerksomhet, ifølge Page Six.

«Hva i helvete har Zac Efron gjort med kjeven sin?» skrev en Twitter-bruker.

«Det er et bilde av Zac Efron med grusom botox og kjevefillers som sirkulerer på nettet», påpekte en annen.

VEKKER OPPSIKT: Anastasia forteller at mange synes hun ser litt merkelig ut, men at flere har påpekt at det nye utseende hennes kler personligheten hennes. Video/Bilder: _just__queen_ @TikTok/Instagram. Reporter: Celina Morken / Dagbladet TV. Vis mer

Brudd

Efron har også tidligere fått oppmerksomhet for kjærlighetslivet sitt. I 2019 skrev en rekke internasjonale medier at Efron hadde funnet lykken på ny med den danske svømmeren Sarah Bro (25).

Paret ble tidvis observert ute sammen, men duoen bekreftet imidlertid aldri forholdet. Den angivelige romansen skal ha tatt slutt i januar 2020 etter et snaut år som kjærester.

Til tross for at verken Efron eller Bro har nevnt hverandre med navn, har sistnevnte tidligere snakket åpent om et forhold hun skal ha hatt til «en filmstjerne».

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Tvilen ble ytterligere feid til side da hun åpnet seg i den danske podkasten «112 for knuste hjerter».

Bro nevnte aldri filmstjernens navn, men i podkasten omtalte hun bruddet som sin «største hjertesorg». Hun skal heller aldri ha vært så forelsket før, og beskrev forelskelsen som elektrisk og overveldende.

Danske medier skrev også om forholdet, og ifølge danske BT er Efron det eneste forholdet til Bro som er nevnt i danske medier.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer