Jessica Simpson:

Kjenner du igjen stjernen?

Nok en gang overrasker Jessica Simpson i sosiale medier.

STRIKE A POSE: Jessica Simpson overrasker sine over fem millioner Instagram-følgere med nok et bilde av seg selv. Her er hun avbildet i februar 2020. Foto: Christopher Polk / AP
STRIKE A POSE: Jessica Simpson overrasker sine over fem millioner Instagram-følgere med nok et bilde av seg selv. Her er hun avbildet i februar 2020. Foto: Christopher Polk / AP Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den tidligere popstjernen Jessica Simpson (40) har gått gjennom en heftig forandring i 2020. 40-åringen har lagt om livsstilen, begynt å trene - og er i bedre form enn noensinne, ifølge henne selv.

I løpet av året har Simpson vist frem sin superspreke kropp i sosiale medier ved flere anledninger, blant annet da hun fylte førti år i midten av juli. Da delte hun en klassisk speilselfie - som naturligvis fikk internett til å koke over av begeistring og reaksjoner.

I anledning julehøytiden deler Simpson enda et bilde av seg selv med sine godt over 5 millioner følgere på Instagram. På bildet poserer 40-åringen i julepysjamas - samtidig som hun smiler bredt til fotografen.

Simpson har tidligere uttalt at hun har tatt av over 45 kilo uten altfor ekstreme tiltak, og på bildet viser stjernen stolt frem sin veltrente kropp.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med kommentarer, blant annet fra skuespiller Jessica Alba (39), som skriver at Simpson er «svært godt trent».

På 18 timer har bildet fått godt over 200 000 likerklikk.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

I hardtrening

Også i mai delte Jessica Simpson et heller ubeskjedent bilde av seg selv på Instagram.

På bildet poserte stjernen, som har barna Maxwell Drew (8), Ace Knute (7) og Birdie Mae (1) med ektemannen Eric Johnson (41), i speilet iført sports-BH og en matchende, kort shorts.

- Stod opp før alle de tre ungene for å få gått skrittene mine og bruke tid på meg, meg selv og jeg. Beveg deg, beveg deg, beveg deg for din mentale helses skyld, skrev hun under bildet.

På speilselfien poserte Simpson slik at muskler og hennes veltrente ytre virkelig kom til sin rett, og bildet satte - kanskje ikke så uventet - full fyr på kommentarfeltet.

Også på 40-årsdagen sin 10. juli delte Simpson et speilbilde av seg selv, denne gang iført et fjorten år gammelt par olabukser. Buksene smatt på - til superstjernens store overraskelse.

NYTT BILDE: Jessica Simpson har nok en gang delt et bilde av seg selv i sosiale medier. Foto: Evan Agostini / INVISION / NTB
NYTT BILDE: Jessica Simpson har nok en gang delt et bilde av seg selv i sosiale medier. Foto: Evan Agostini / INVISION / NTB Vis mer

- Jeg var fullstendig sjokkert. Det var en god førtiårsgave. Jeg har prøvd å få den buksa over hoftene mine så mange ganger. Jeg trodde at hoftene mine aldri ville bli som før fordi jeg har fått barn, men buksa gikk på, sa 40-åringen til People i september.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasket alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Går 14 000 skritt

Jessica Simpson har all grunn til å dele bilder av kroppen sin i sosiale medier - for resultatene har naturligvis ikke kommet av seg selv.

Det var i mars i fjor stjernen kunne ønske sitt tredje barn velkommen til verden, og siden den gang har hun vært åpen om at hun har lagt ned en hederlig innsats for å komme i toppform etter fødselen.

I september 2019 avslørte stjernen at hun hadde mistet rundt 45 kilo det siste halvåret, uten å innføre altfor ekstreme livsendringer. I et intervju med E! News har treneren hennes fortalt at mye handlet om å øke antall skritt Simpson går hver dag.

Skal vi tro Pasternak gikk de rolig og forsiktig frem, der 40-åringens mål har vært å gå 14 000 skritt daglig. Og veien dit er blitt til litt etter litt.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias. I Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

Først og fremst ventet de på at kroppen til Simpson skulle komme seg ordentlig etter fødselen, før de startet med 6000 skritt daglig. Samtidig hjalp han henne med å erstatte noen matvarer med sunnere alternativer.

Det var derimot ikke Pasternaks intensjon å fjerne alle godsaker fra livet hennes, men heller å tilføye tilstrekkelig med protein og grønnsaker, har han tidligere fortalt til E! News.

LES OGSÅ: - Vanskelig å snakke om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer