HJERTEKNUSER: Kendall Jenner delte dette søte barndomsbilde med sine 61,9 millioner følgere på Instagram nylig. Foto: Scanpix
HJERTEKNUSER: Kendall Jenner delte dette søte barndomsbilde med sine 61,9 millioner følgere på Instagram nylig. Foto: ScanpixVis mer

Kjenner du igjen stjernen?

I dag gjør ungjenta suksess som modell og er et av verdens mest kjente fjes.

SEOGHØR.NO: Kendall Jenner (20) har vokst opp i rampelyset.

Brunetten var bare 12 år da den første «Keeping Up With The Kardashians»-episoden rullet over skjermen i 2007, og er den nest yngste i den berømte søskenflokken.

I dag, 20 år gammel, er Kendall et av verdens mest kjente fjes.

Den vakre realitystjernen har gjort enorm suksess som modell – både på catwalken og foran kameraet – siden hun debuterte i 2014, og jobber blant annet hyppig med eksklusive merker som Chanel og Givenchy.

I fjor fikk hun også gå i undertøygiganten Victorias Secrets årlige moteshow.

Det er altså ingen tvil om at ungjenta er travel, men dét betyr ikke at hun ikke har tid til å dele bilder med sine nesten 62 millioner følgere på Instagram.

Tidligere denne måneden la Kendall ut et sjarmerende barndomsbilde av seg selv, og responsen fra fansen lot ikke vente på seg.

«Wow, dette er det søteste jeg har sett! Nydelig som barn, nydelig som voksen», lyder en av de mange kommentarene under modellens bilde.

Satt ny rekord på Instagram

Kendall har altså svimlende antall følgere på Instagram, og i fjor kunne hun også skryte av å ha lagt ut appens mest «likte» bilde noensinne.

Den smellvakre stjernen fikk nemlig hele 2.6 millioner likerklikk på et bilde av seg selv liggende på gulvet, med håret dandert slik at det former syv hjerter.

Dermed snek hun seg forbi storesøster Kim Kardashian (35) sitt brudebilde med Kanye West (39), som tidligere var rekordholderen. Det var «bare» likt 2,4 millioner ganger.

«Ta den, Kim og Kanye!», skrev Kendall selv på Twitter etter at rekorden var et faktum i fjor sommer.

«Kendalls seier er enda mer velsmakende med tanke på at Kim sitt bilde har ligget ute i et år, mens Kendall sitt bilde ble lagt ut for ca. fem uker siden», skrev nettstedet InTouch om saken den gang.

Senere har artist Selena Gomez (24) overtatt rekorden, med 4.8 millioner likerklikk på et av sine bilder.

LES OGSÅ: Kendall Jenner tok pusten fra alle på president-middag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.